Goochelaar Lucas Table Magic

Goochelaar Lucas Table Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Lucas Table Magic.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor: een magische ervaring die zich recht voor je ogen ontvouwt. Welkom bij Goochelaar Lucas Table Magic! Laat je verrassen terwijl Lucas zich behendig tussen de gasten beweegt, een ware meester in het creëren van wonderbaarlijke momenten. Met zijn tafelgoochelen betovert hij iedereen die zich in zijn nabijheid bevindt, met trucs die je verbazen en verwonderen.

Lucas verbluft je waar je bij staat met zijn magie

Bij tafelgoochelen draait alles om de directe interactie tussen Lucas en jouw gasten. Met zijn charismatische aanwezigheid en onnavolgbare vaardigheden, laat hij korte, adembenemende trucs zien aan elke tafel. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, bruiloften, gala's of andere speciale gelegenheden, Lucas past zijn trucs aan op het gezelschap aan elke individuele tafel. Zo wordt elke show op maat gemaakt en kunnen zelfs de meest sceptische gasten niet anders dan vol verbazing toekijken.

Leeftijd speelt geen enkele rol bij deze magische interactie. Lucas brengt een glimlach op de gezichten van jong en oud, terwijl hij de gasten met open mond en onvergetelijke indrukken achterlaat. De tafelgoochelervaring die Lucas biedt, wordt het gesprek van de avond. Gasten zullen nog lang napraten over de wonderen die ze hebben meegemaakt.

Goochelaar lucas heeft vele diverse trucs in zijn table magic assortiment

De veelzijdigheid van tafelgoochelen maakt het geschikt voor vrijwel elke locatie en gelegenheid. Of het nu een intiem bedrijfsfeest is of een grootschalige gala-avond, Lucas past zich aan aan de setting en zorgt ervoor dat elk moment magisch wordt. De duur van de show is volledig aanpasbaar aan jouw wensen en het aantal gasten, variërend van een half uur tot zes uur.

Met Goochelaar Lucas Table Magic voeg je een unieke en betoverende dimensie toe aan jouw evenement. De herinneringen aan deze magische ervaring zullen nog lang blijven hangen, waardoor jouw feest een buitengewone en onvergetelijke gebeurtenis wordt!

LET OP: Tijdsduur is standaard 90 of 180 minuten maar alles is mogelijk in overleg

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Lucas Table Magic?

Voor meer informatie over Goochelaar Lucas Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Lucas Table Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1322 mensen

Specificaties van Goochelaar Lucas Table Magic

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten, 1 x 180 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Lucas Table Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Lucas Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.