Accordeonist Metzzo

Accordeonist Metzzo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Accordeonist Metzzo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de wereld van het ultieme feestvermaak met Metzzo, dé man die elke gelegenheid omtovert tot een knallend oktoberfest! Deze talentvolle Amelander staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol polkapower en feestplezier!

DE Accordeonist voor op feestjes 

Met zijn magische accordeon en vingervlugge toetsen laat Daniël het publiek dansen en swingen op de klanken van zijn aanstekelijke hits. Hij weet als geen ander hoe hij de sfeer naar een ongekend hoogtepunt kan brengen en met hem op het podium is stilzitten simpelweg geen optie.

Daniël is niet alleen een meester met zijn accordeon, maar zijn gouden stem en tomeloze energie maken hem tot een unieke artiest in hart en nieren. Niet voor niets staan collega-artiesten in de rij om met hem samen te werken. Van Wolter Kroes tot de 3J's, van Henk Dissel tot George Baker; iedereen wil de krachtige feestgarantie van Metzzo ervaren.

Metzzo zet jouw Oktoberfest evenement op stelten

Of het nu gaat om een feesttent, kroeg of zaal, Metzzo weet met zijn charme en muzikale talent elke locatie te betoveren. Hij heeft al talloze feestgangers in vervoering gebracht en staat klaar om nog vele andere plekken te veroveren. Dus bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en onvergetelijke herinneringen. Met Metzzo op het podium is feestplezier gegarandeerd! Boek nu en laat je meevoeren in de wereld van het ultieme oktoberfest met deze geweldige artiest.

Boeken of een optie plaatsen voor Accordeonist Metzzo?

Voor meer informatie over Accordeonist Metzzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Accordeonist Metzzo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Draaiorgels en Accordeonisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3212 mensen

Specificaties van Accordeonist Metzzo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Accordeonist Metzzo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Accordeonist Metzzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.