Futuristic Snacks

Futuristic Snacks boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Futuristic Snacks.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het entertainment van de toekomst! Laat je verwonderen door onze veelzijdige en futuristische act, waarbij we ons in verschillende indrukwekkende kostuums hullen. Niet alleen kinderen, maar mensen van alle leeftijden worden betoverd door deze unieke belevenis!

Deze twee lijken wel door de tijd gereisd te zijn, hier om je te verwennen met een snack

Onze Futuristic Snacks act is dé perfecte toevoeging aan diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een sprankelend bedrijfsevenement, een gezellige borrel, een bruisend festival, een bruisende opening of een levendig winkelcentrum - onze act tilt uw evenement naar een hoger niveau. Met onze ongeëvenaarde uitstraling creëren we een futuristische sfeer die alle gasten in verrukking zal brengen.

Deze thematische traktatie-acts zijn bijzonder veelzijdig en kunnen op diverse manieren worden ingezet. Of het nu een welkomstact is bij de entree, het entertainen van gasten in het feestgedruis of het mobiel rondgaan en uitdelen van heerlijke lekkernijen - onze performers maken er een onvergetelijke ervaring van!

Ze delen snacks uit, maar je kan natuurlijk ook op de foto!

Onze flexibele mogelijkheden maken het voor u gemakkelijk om de perfecte setting te creëren. U kunt kiezen uit één of meerdere spelers om aan uw wensen te voldoen. Bovendien passen we onze act moeiteloos aan verschillende thema's en kostuums aan, zodat deze naadloos aansluit bij de stijl van uw evenement. En als u wilt, nemen we graag de verzorging van de hapjes, drankjes of productuitdeling voor onze rekening. Met ons oog voor detail en gastvrijheid maken we van elk moment een magische en smakelijke belevenis!

Klaar om uw gasten te verbazen met de entertainment van de toekomst? Aarzel niet langer en boek nu onze unieke Futuristic Snacks act. Laat uw evenement schitteren als nooit tevoren en stap samen met ons de toekomst in!

Boeken of een optie plaatsen voor Futuristic Snacks?

Voor meer informatie over Futuristic Snacks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Futuristic Snacks

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 676 mensen

Specificaties van Futuristic Snacks

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Futuristic Snacks

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Futuristic Snacks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.