de BIG Bingo Show

de BIG Bingo Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van de BIG Bingo Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor: een ongeëvenaarde mix van Koningsdag, oud & nieuw en je verjaardag, gecombineerd met een flinke portie guilty pleasures en confetti. Dit alles komt samen in de spectaculaire BIG Bingo Show! Deze show is dé ultieme firestarter die van een groep onbekenden een hechte groep vrienden maakt.

DE Bingoshow waar je niet om plezier hebben heenkan

Maar let op, dit is absoluut geen standaard bingoavond. De BIG Bingo Show is een meeslepende en spetterende ervaring. Een waar spektakel van muziek, dans en plezier waar je simpelweg niet omheen kunt, en waar je ook absoluut niet omhéén wilt. De show barst van de energie en is gevuld met binnenvuurwerk en lichtspektakels die je zintuigen prikkelen.

Bij de BIG Bingo Show ervaar je een constante afwisseling van verrassingen en herkenbare momenten, allemaal in een razend tempo. Het is een avond vol onverwachte wendingen en interactieve verrassingen die je gegarandeerd van je stoel laten springen. Wat begint als een groep onbekenden, wordt al snel een hechte vriendengroep die met enthousiasme en plezier nieuwe hoogtes bereikt. Het is een beleving die je niet snel zult vergeten en zeker een plekje in de boeken verdient.

Zo heb je nog nooit bingo gespeeld. Een explosieve show vol prijzen

Bij binnenkomst ontvang je een speelkaart met iconen die staan voor de hits, dansjes en interactieve verrassingen die je te wachten staan. Terwijl je de kaarten afstreept, maak je ook nog eens kans op geweldige prijzen en eeuwige roem. Het is een feestelijke avond vol spanning, spektakel en plezier, waarbij niemand stil kan blijven zitten.

De BIG Bingo Show is flexibel uit te breiden naar uw wensen, op aanvraag denken wij graag met u mee!

Dus kom binnen, ontvang je speelkaart en let's get this party started! De BIG Bingo Show belooft je een onvergetelijke ervaring vol entertainment en plezier. Laat je verrassen en maak van deze avond een absoluut hoogtepunt!

Boeken of een optie plaatsen voor de BIG Bingo Show?

Voor meer informatie over de BIG Bingo Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor de BIG Bingo Show

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1217 mensen

Specificaties van de BIG Bingo Show

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten, 1 x 40 minuten
  • Begeleiding: inclusief begeleiding
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor de BIG Bingo Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van de BIG Bingo Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.