Flugelmeisje Apres Ski

Flugelmeisje Apres Ski boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flugelmeisje Apres Ski.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Heidie het Flügelmeisje,Heidie is vrolijk, charmant en een waar feestbeest! Met haar aanstekelijke enthousiasme en flair brengt ze een ongeëvenaarde sfeer naar jouw evenement. Of het nu gaat om een bruisende après-ski party, een themafeest, een bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook, Heidie staat klaar om het feest naar een hoger niveau te tillen!

Dé ultieme aanvulling voor een feestelijke après-ski hut!

De veelzijdigheid van Heidie het Flügelmeisje maakt haar de perfecte act voor allerlei situaties. Ze kan optreden als gastvrouw en de gasten verwelkomen bij uw après-ski evenement, waarbij ze hen met plezier voorziet van de heerlijke Flügel drankjes. Maar daar houdt het niet op! Heidie kan ook een mobiele en interactieve act verzorgen tijdens het feest, waarbij ze rondloopt tussen de feestgangers en hen trakteert op hapjes en drankjes.

Maar dat is nog niet alles! Heidie zal niet alleen zorgen voor de versnaperingen, maar ook voor de gezelligheid. Ze zet de hele après-ski hut op zijn kop met haar enthousiaste dansjes en charmante praatjes. Met Heidie erbij is geen moment saai en zullen uw gasten zich gegarandeerd vermaken.

Het Flugelmeisje deelt het heerlijke bekende drankje uit

Als je wilt dat het feest een groot succes wordt, kun je ook overwegen om meerdere dames in te huren. Informeer naar de mogelijkheden om Heidie het Flügelmeisje te versterken met een fantastische groep.Dus, als je op zoek bent naar een unieke en sprankelende act voor jouw après-ski evenement of feest, zoek dan niet verder en boek Heidie het Flügelmeisje. Laat haar vrolijkheid en feestelijke energie de sfeer naar een hoger niveau tillen en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor al uw gasten!

Aarzel niet langer en geef uw feest de ultieme après-ski vibe met Heidie het Flügelmeisje. Neem nu contact op en zorg ervoor dat uw evenement een ongeëvenaard succes wordt met deze fantastische act!

Let op: Deze act wordt liefst met twee actrices geboekt

Let op: Uitdeelsels/Versnaperingen dienen door klant verzorgd te worden

Boeken of een optie plaatsen voor Flugelmeisje Apres Ski?

Voor meer informatie over Flugelmeisje Apres Ski kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flugelmeisje Apres Ski

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Thema Feesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1447 mensen

Specificaties van Flugelmeisje Apres Ski

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Flugelmeisje Apres Ski

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flugelmeisje Apres Ski kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.