haringmeisjes

haringmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van haringmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Of je nu een liefhebber bent van de Hollandse nieuwe of het nog moet ontdekken, onze Haringmeisjes zijn er om jouw evenement te voorzien van een smakelijke en typisch Nederlandse traditie. Elk jaar is het weer feest wanneer de verse haring wordt gevangen en onze enthousiaste Haringmeisjes klaarstaan om iedereen te laten kennismaken met deze heerlijke delicatesse.

Maak kennis met de Oer-Hollandse haringmeisjes

Met hun karakteristieke klederdracht en oer-Hollandse uitstraling voegen de Haringmeisjes een vleugje traditie en gezelligheid toe aan allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een gezellige borrel, een bruisend festival, de opening van een winkelcentrum of een ander feest met een Hollands thema, onze Haringmeisjes maken het verschil. Met hun lekkere haringen verwennen ze menig bezoeker.

Hun veelzijdigheid en gastvrijheid maken hen geschikt voor diverse rollen op jouw evenement. Van het uitdelen van verse haring aan gasten bij de entree tot het verrassen van bezoekers tussen het feestgedruis, de Haringmeisjes weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren.De unieke uitstraling van onze Haringmeisjes tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring en laten iedereen genieten van een smakelijk stukje Nederlandse cultuur.

Tegen een heerlijk stukje haring dat uitgedeeld wordt zegt niemand nee

Dus, als je op zoek bent naar een bijzondere en smakelijke toevoeging aan jouw evenement, boek dan nu de oer-Hollandse Haringmeisjes. Laat je gasten kennismaken met de Hollandse traditie en beleef samen een gezellige en smakelijke tijd. Ze zijn klaar om jouw evenement te verrijken met hun unieke en onweerstaanbare uitstraling!Heb je een Hollands thema of wil je gewoon iets unieks en memorabels toevoegen aan jouw feest? Aarzel niet langer en nodig de Haringmeisjes uit voor een smakelijke ervaring die iedereen zal bijblijven!

Boeken of een optie plaatsen voor haringmeisjes?

Voor meer informatie over haringmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor haringmeisjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 392 mensen

Specificaties van haringmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor haringmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van haringmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.