De Haringmeisjes

De Haringmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Haringmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met hun karakteristieke klederdracht en oer-Hollandse uitstraling voegen de Haringmeisjes een vleugje traditie en gezelligheid toe aan allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een gezellige borrel, een bruisend festival, de opening van een winkelcentrum of een ander feest met een Hollands thema, onze Haringmeisjes maken het verschil. 

Maak kennis met de Oer-Hollandse Haringmeisjes

Hun veelzijdigheid en gastvrijheid maken hen geschikt voor diverse rollen op jouw evenement. Van het uitdelen van verse haring aan gasten bij de entree tot het verrassen van bezoekers tussen het feestgedruis, de Haringmeisjes weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren.De unieke uitstraling van onze Haringmeisjes tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring en delen met veel plezier de door de klant aangeleverde Nederlandse Lekkernijen uit.

Boeken of een optie plaatsen voor De Haringmeisjes?

Voor meer informatie over De Haringmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Haringmeisjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1281 mensen

Specificaties van De Haringmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Haringmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Haringmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.