Tulpenmeisjes

Tulpenmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tulpenmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Niets brengt zo snel de typische Hollandse sfeer op jouw evenement als onze fleurige Tulpenmeisjes. In hun kleurrijke klederdracht zijn ze een levend eerbetoon aan de prachtige tulpenvelden die Nederland rijk is. Op verzoek delen ze met veel plezier de mooiste tulpen uit aan jouw gasten, waardoor iedereen zich direct in de juiste stemming bevindt.

Maak kennis met de vrolijke en oer-Hollandse Tulpenmeisjes!

Deze charmante en speelse meisjes zijn een waardevolle toevoeging aan allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een gezellige borrel, een bruisend festival, de feestelijke opening van een winkelcentrum, of welke speciale gelegenheid dan ook, de Tulpenmeisjes weten altijd een glimlach op ieders gezicht te toveren. Ze kunnen tulpen uitdelen, maar uiteraard ook andere dingen!

Lieftallige dames delen tulpen uit

Hun flexibiliteit en veelzijdigheid maken hen geschikt voor verschillende rollen op jouw evenement. Van het verwelkomen van gasten bij de entree tot het opvrolijken van de feestelijke menigte tussen het feestgedruis, de Tulpenmeisjes voelen zich overal thuis.Wil je een ander thema? Geen probleem! Onze veelzijdige Tulpenmeisjes passen zich graag aan aan jouw wensen en kunnen in verschillende kostuums en stijlen optreden. Of het nu gaat om een zomers beach thema, een sprookjesachtig thema, of een trendy urban vibe, zij zorgen ervoor dat jouw evenement helemaal tot zijn recht komt.

De tulpenmeisjes zijn vrolijk en present op jouw evenement

Boek nu de vrolijke Tulpenmeisjes en geef jouw evenement een vleugje oer-Hollandse gezelligheid en kleur. Ze zijn klaar om jouw gasten te betoveren en jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met hun unieke uitstraling. Aarzel niet en laat de tulpenpracht bloeien op jouw feestelijke bijeenkomst!

Boeken of een optie plaatsen voor Tulpenmeisjes?

Voor meer informatie over Tulpenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tulpenmeisjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1227 mensen

Specificaties van Tulpenmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tulpenmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tulpenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.