Mega Panda

Mega Panda boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Panda.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kijk eens wie daar aankomt, een enorme majestueuze panda in zwart en wit! Deze prachtige panda wandelt rond op jouw evenement en weet iedereen in zijn ban te krijgen. Met zijn vertederende uitstraling en charmante verschijning is hij perfect geschikt voor allerlei oosterse evenementen die wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken.

Deze mega Panda loopt vrolijk rond op jouw oosterse evenement

De panda is een iconisch symbool van zeldzaamheid, wijsheid en vrede in de oosterse cultuur. Met zijn kalme aanwezigheid en vriendelijke ogen brengt hij een rustgevende sfeer met zich mee, waarbij hij jong en oud weet te betoveren. Of het nu gaat om een festival, een bedrijfsevenement, een winkelopening of een speciale viering, de panda voegt een speelse en unieke dimensie toe aan de ambiance. Zijn aanwezigheid is een onvergetelijke ervaring voor alle gasten en hij laat een blijvende indruk achter.

Laat deze schattige en imposante panda rondwandelen op jouw evenement en zie hoe hij de harten van de mensen verovert. Zijn vrolijke aanwezigheid zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedereen die hem ontmoet.

Onze tip: Ook leuk voor dierentuinen of dierenactiviteiten

Boek nu de charmante panda voor jouw oosterse evenement en laat hem jouw gasten betoveren met zijn onweerstaanbare charme en zachtaardige karakter. Het wordt een bijzondere ontmoeting met dit prachtige dier dat een vleugje vrolijkheid en magie aan jouw evenement toevoegt.

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Panda?

Voor meer informatie over Mega Panda kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Panda

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1577 mensen

Specificaties van Mega Panda

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,29 per km. va. Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Panda

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Panda kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.