René Becker

René Becker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van René Becker.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het leven van de energieke René Becker bestaat uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn opzwepende nummers zijn hits in Nederland. De (regionale) radiozenders en social media hebben deze sympathieke zanger inmiddels ook in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van voetbalkantine tot kroeg, van bruiloft tot feesttent. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste (feest) artiesten’.

Feest artiest Rene Becker inhuren voor jouw evenement?

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal of feesttent ‘op de kop’ krijgt zoals de liedjes

  • Jij bent een wonder
  • Eén en al Gezelligheid
  • Als een Komeet

 

Boeken of een optie plaatsen voor René Becker?

Voor meer informatie over René Becker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor René Becker

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50741 mensen

Specificaties van René Becker

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van René Becker

Het leven van de energieke René Becker bestaat sinds 2004 uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ zijn hits in Nederland. De (regionale) radiozenders en social media hebben deze sympathieke zanger inmiddels ook in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van voetbalkantine tot kroeg, van bruiloft tot feesttent. Zijn fans zijn het eensgezind:
‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste (feest) artiesten’.

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal of feesttent ‘op de kop’ krijgt. René heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en heeft momenteel evenveel singles op zijn naam staan dan dat hij zelf jong is.
Met een aantal hits heeft hij een aantal keren in de Mega Chart Top 100 gestaan. Ook is hij te vinden op Wikipedia, Spotify, YouTube, Facebook en Instagram.

Een aantal hoogtepunten uit zijn muzikale carrière zijn de live concerten met de superband ‘Diep Triest’ en de bijna jaarlijkse Noordelijke ‘supermarkttours’ met zijn bekende Nederlandse Bierbrouwer als partner. Zijn optredens in Thialf Heerenveen, Megapiratenfestijnen, voetbalstadions en Q-Music waren daarnaast ook ‘Onvergetelijk’.

Dat hij naast het zingen behoort tot de sportiefste zangers van Nederland dankt hij mede aan zijn inzet tegen ‘Kinderen met Overgewicht’. Menig sportevenement grijpt hij aan om dit toenemende maatschappelijk probleem in de publiciteit te krijgen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor René Becker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van René Becker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.