Aziatische Steltloper

Aziatische Steltloper boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aziatische Steltloper.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar om verbaasd te worden door de virtuositeit van onze Aziatische steltloper! Deze balansact van de mobiele variant is een ware kunstvorm waarvoor de steltenlopers jaren hebben geoefend om op 1,5 meter boven de menigte uit te stijgen. Met hun opvallende en prachtige klederdracht trekken ze direct de aandacht van voorbijgangers en omstanders, waar ze ook gaan.

Deze steltloper heeft een prachtig kostuum en torent boven uw evenement uit

Of het nu binnen of buiten is, de Aziatische steltloper voelt zich overal thuis en is perfect geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. In grotere menigten komt deze act pas echt tot zijn recht en zorgt voor een spectaculaire aanblik die niemand onberoerd laat.

De veelzijdigheid van de Aziatische steltloper is indrukwekkend. Of ze nu rondlopen tussen het publiek en mensen versteld doen staan van hun acrobatische kunsten, of gasten verwelkomen met een charmante glimlach, ze voegen een magisch element toe aan elke gelegenheid.

Het is een visueel feest om te zien hoe deze steltlopers zich soepel en sierlijk voortbewegen, hun balans perfect behouden en hun klederdracht een prachtig eerbetoon is aan de Aziatische cultuur. Hun kunstzinnige prestaties zullen je gasten versteld doen staan en een blijvende indruk achterlaten.

Voeg een vleugje mysterie en elegantie toe aan jouw evenement met onze Aziatische steltloper. Laat je betoveren door hun gracieuze bewegingen en boek deze adembenemende act voor jouw volgende bijeenkomst, festival, bedrijfsfeest of bruiloft. Waar ze ook verschijnen, onze Aziatische steltloper creëert een betoverende ervaring die je niet snel zult vergeten!

Boeken of een optie plaatsen voor Aziatische Steltloper?

Voor meer informatie over Aziatische Steltloper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aziatische Steltloper

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1360 mensen

Specificaties van Aziatische Steltloper

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,29 per km. va. Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Aziatische Steltloper

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aziatische Steltloper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.