Drakendans

Drakendans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Drakendans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Begeef je in de betoverende wereld van de Drakendans, een oosters spektakel dat de harten van jong en oud sneller doet kloppen! Deze indrukwekkende dans wordt uitgevoerd door een team van 7 spelers en is een krachtig symbool in China, wereldwijd geassocieerd met de Chinese cultuur.

De draak, groot en intimiderend, symboliseert bovennatuurlijke kracht, gunstigheid, waardigheid en wijsheid. Het geloof in het brengen van geluk maakt de draak een geliefd en vereerd wezen. En nu brengen wij deze magische en majestueuze creatie tot leven op spectaculaire wijze!

De Drakendans is een symbolische oosterse dans act

Met vloeiende bewegingen wordt de draak door de spelers heen en weer bewogen, waardoor het lijkt alsof het beest tot leven komt. Een meeslepend schouwspel dat de toeschouwers in verrukking brengt en hen betovert met het aura van geluk en voorspoed dat de draak met zich meebrengt. De Drakendans is niet alleen overdag een lust voor het oog, maar komt 's avonds pas echt tot leven dankzij de betoverende LED-verlichting. De dans wordt een sprankelend spektakel van kleuren en beweging, dat een onvergetelijke indruk achterlaat op het publiek.

Geschikt voor grote publieksevenementen, van festivals tot bedrijfsfeesten, de Drakendans is een ware publiekstrekker. De imposante hoogte waarin de act wordt uitgevoerd, zorgt ervoor dat niemand deze betoverende vertoning kan missen. Geef jouw evenement een onvergetelijk oosters tintje en laat je gasten meeslepen door de pracht en praal van de Drakendans. Of het nu gaat om een cultureel festival, een bijzondere bruiloft of een ander feestelijk evenement, de Drakendans brengt een vleugje magie en mystiek naar elke gelegenheid.

Een prachtige verlichtte draak zweeft op jouw evenement

Wacht niet langer en laat je verleiden door de kracht en gratie van de Drakendans. Neem contact op met ons team van professionals en boek nu deze adembenemende act voor jouw speciale gelegenheid. Wees getuige van de betoverende dans van de draak en ervaar de energie en gelukzaligheid die deze unieke act met zich meebrengt!

Boeken of een optie plaatsen voor Drakendans?

Voor meer informatie over Drakendans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Drakendans

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1556 mensen

Specificaties van Drakendans

  • Tijdsduur: 1 x 15 minuten, 4 x 15 min binnen 3 uur
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: € 0,29 per km. va. Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Drakendans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Drakendans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.