Leeuwendans

Leeuwendans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Leeuwendans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap volledig in de oosterse wereld  met de Leeuwendans! Deze adembenemende dansvorm is een ware lust voor het oog en brengt een onmiskenbare magie naar elk evenement. Of het nu gaat om het openen van een restaurant, een sprankelende bruiloft of een zegening voor het Chinees Nieuwjaar, de leeuwendans voegt een extra dimensie van geluk en voorspoed toe aan elke gelegenheid.

De leeuw danst in het rond op de muziek, een prachtige verschijning

Bij de traditionele leeuwendans gaat de leeuw op jacht, waarbij het hoogtepunt vaak het pakken van de sla is. De leeuw voert dit uit met behulp van traditionele kung fu stappen, waardoor elke beweging een perfecte balans is tussen kracht en elegantie. Het is werkelijk een meesterlijke uitvoering om te aanschouwen.

Bij JB bieden we verschillende mogelijkheden om de leeuwendans te ervaren:

  1. Leeuwendans Groep: Een spectaculaire groepsdans met twee of meer leeuwen die samen een vorm uitvoeren en met elkaar spelen. Deze uitvoering kan zowel op traditionele als moderne wijze plaatsvinden, afhankelijk van de gewenste sfeer van uw evenement.

  2. Modern Freestyle Leeuwendans: Een eigentijdse variant van de leeuwendans waarin sprongen en katachtige bewegingen een belangrijke rol spelen. Deze dynamische dansstijl is agressief en indrukwekkend om te zien.

  3. Parkours Leeuwendans: De leeuw danst moeiteloos over obstakels heen, waarbij behendigheid en flexibiliteit centraal staan. Een ware demonstratie van kracht en lenigheid.

Voor meer info en prijzen informeer naar ons 

Wacht niet langer en boek nu de leeuwendans voor jouw evenement! Laat onze getalenteerde dansers je gasten betoveren met deze unieke en cultureel rijke uitvoering. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een gezellig festival of een bijzondere bruiloft, de leeuwendans brengt een extra dosis geluk en vreugde aan elk moment. Twijfel niet en laat deze magische ervaring niet aan je voorbijgaan!

Neem contact op met Partyspecialist en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen verrijken met de betoverende leeuwendans. Boek nu en ervaar de kracht en gratie van deze prachtige dansvorm!

Boeken of een optie plaatsen voor Leeuwendans?

Voor meer informatie over Leeuwendans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Leeuwendans

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1122 mensen

Specificaties van Leeuwendans

  • Tijdsduur: 1 x 15 minuten, 4 x 15 min binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: € 0,29 per km. va. Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Leeuwendans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leeuwendans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.