Donut dames

Donut dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Donut dames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het mierzoete entertainment van onze Donut Dames is van absolute topkwaliteit! Zodra zij voorbij komen, beginnen alle zoetekauwen te watertanden bij het zien van hun overheerlijke donuts. Maar niet alleen volwassenen worden betoverd door deze zoete traktatie, ook kinderen vinden het geweldig om hen te zien verschijnen.

Kom mee in de zoete verleiding met onze charmante Donut Dames!

Onze Donut Dames zijn een aanwinst voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om stijlvolle bedrijfsevenementen, gezellige borrels, bruisende festivals, levendige winkelcentra of feestelijke openingen, zij tillen uw evenement naar een hoger niveau met hun unieke uitstraling. Ze zijn perfect voor bij de entree om uw gasten meteen te verwennen, als hartelijke ontvangstact, of mobiel tussen het feestgedruis om overal een glimlach te toveren.

De Donut Dames treden op met een team van professionals om ervoor te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke zoete beleving krijgen. We kunnen de act aanpassen aan de omvang van uw evenement, van solo-optredens tot meerdere spelers die tegelijkertijd donuts uitdelen. Zo kunnen we de wachtrijen kort houden en uw gasten snel van deze lekkernij laten genieten.

Heerlijke donuts worden uitgedeeld, wie wil er nou niet eentje?

Daarnaast kunnen we de act afstemmen op verschillende thema's, zodat het naadloos aansluit bij de sfeer van uw evenement. Van kleurrijke thema's tot elegante presentaties, onze Donut Dames passen zich moeiteloos aan en zorgen altijd voor een unieke en verrukkelijke ervaring.

Met onze Donut Dames bent u verzekerd van een zoet en smaakvol entertainment van de hoogste kwaliteit. Laat uw gasten genieten van heerlijke donuts en de vriendelijke gastvrijheid van onze Donut Dames. Informeer nu naar de mogelijkheden en boek deze betoverende zoete traktatie-act om uw evenement onvergetelijk te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Donut dames?

Voor meer informatie over Donut dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Donut dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 970 mensen

Specificaties van Donut dames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Donut dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Donut dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.