Oestermeiden

Oestermeiden boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oestermeiden.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze getalenteerde dames zijn ware professionals in het openen van oesters. Met behendige handen en een gastvrije glimlach verwennen zij uw gasten met verse en smaakvolle oesters, geserveerd met een vleugje klasse. Het is een heerlijke verrassing die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Boek nu de Oestermeisjes en laat uw gasten smullen van deze bijzondere lekkernij!

Geniet van een culinaire traktatie met onze charmante Oestermeisjes!

Onze Oestermeisjes zijn een verrijking voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om chique bedrijfsevenementen, gezellige borrels, bruisende festivals, levendige winkelcentra of feestelijke openingen, hun unieke uitstraling voegt een vleugje elegantie toe aan elk evenement. Ze kunnen bij de entree uw gasten verwelkomen, een ware ontvangstceremonie creëren, of mobiel tussen het feestgedruis rondgaan om uw gasten te verwennen.

De flexibiliteit van onze Oestermeisjes maakt het mogelijk om solo op te treden, maar ook als duo of in grotere groepen, afhankelijk van uw voorkeuren en de omvang van uw evenement. Bovendien kunnen we de act aanpassen aan verschillende thema's en kostuums, zodat het perfect aansluit bij de sfeer van uw event.

onze oestermeisjes zijn geschikt voor vele soorten evenementen

Naast oesters kunnen onze Oestermeisjes ook andere hapjes en drankjes verzorgen, zodat uw gasten een gevarieerde culinaire ervaring beleven. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen voor een onvergetelijke traktatie-act die perfect aansluit bij uw evenement.

Kortom, met onze Oestermeisjes verzekert u uw gasten van een smaakvolle en bijzondere beleving. Laat ze genieten van de heerlijke oesters en de gastvrijheid van onze charmante dames. Neem contact met ons op voor meer informatie en boek nu de Oestermeisjes om uw evenement te laten sprankelen!

Boeken of een optie plaatsen voor Oestermeiden?

Voor meer informatie over Oestermeiden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oestermeiden

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1274 mensen

Specificaties van Oestermeiden

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oestermeiden

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oestermeiden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.