popcorn girls

popcorn girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van popcorn girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Weg met de traditionele popcornmachine op een tafeltje, want onze schitterende popcornmeisjes brengen een nieuwe en betoverende ervaring naar uw evenement. Met hun charme en elegantie voorzien ze uw gasten van de lekkerste popcorn, zoet of zout, geserveerd in een bakje of een zakje - precies zoals ze het willen!

De Popcorn Girls zijn een prachtige aanvulling op diverse gelegenheden. Of het nu gaat om sprankelende bedrijfsevenementen, gezellige borrels, bruisende festivals, levendige winkelcentra of grandioze openingen, met onze unieke uitstraling tillen wij uw evenement naar een hoger niveau en creëren we een onvergetelijke sfeer die uw gasten betovert.

Welkom in de heerlijke wereld van de Popcorn Girls

Deze thematische traktatie-act is uiterst veelzijdig en kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen onze Popcorn Girls bij de entree uw gasten verwelkomen, als ontvangstcomité fungeren, of mobiel tussen het feestgedruis popcorn uitdelen aan enthousiaste bezoekers.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze Popcorn Girls kunnen solo optreden, maar ook als duo of meer, afhankelijk van uw voorkeuren en de grootte van uw evenement. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan verpakkingen en popcornsmaken, zodat we aan alle wensen van uw gasten kunnen voldoen.Onze Popcorn Girls brengen niet alleen heerlijke popcorn, maar ook een flinke dosis plezier en gezelligheid met zich mee. Laat uw gasten genieten van dit smakelijke spektakel en creëer een onvergetelijke ervaring op uw evenement.

De popcorn girls delen maar al te graag lekkers uit op jouw evenement

Kortom, met de Popcorn Girls wordt popcorn uitdelen een bijzondere en betoverende belevenis. Neem contact op voor meer informatie en laat onze charmante popcornmeisjes uw gasten verwennen met hun smakelijke traktaties!

Boeken of een optie plaatsen voor popcorn girls?

Voor meer informatie over popcorn girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor popcorn girls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1145 mensen

Specificaties van popcorn girls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor popcorn girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van popcorn girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.