Champagne jurk

Champagne jurk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Champagne jurk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij de Champagne Jurk draait alles om elegantie, stijl en verrukkelijke bubbels! Onze schitterende dames, gehuld in prachtige champagnejurken, zijn het toppunt van high-end entertainment. Ze bieden uw gasten een unieke ervaring met een wel heel bijzonder welkomstdrankje. De Champagne Jurk is de ultieme wauw-factor voor uw evenement!

Een jurk vol champagneglazen om uit te delen aan uw gasten

De uitvoering van deze act is veelzijdig en past perfect bij allerlei gelegenheden, van sprankelende bedrijfsevenementen en sfeervolle borrels tot bruisende festivals, levendige winkelcentra en grandioze openingen. Met onze unieke uitstraling tillen wij uw evenement naar een hoger niveau en creëren we een onvergetelijke sfeer die uw gasten betovert.

Onze prachtige dames zijn ware eyecatchers, hun champagnejurken schitteren in het licht en nodigen uit tot een feestelijke proost. Het bijzondere aan deze act is dat deze in verschillende thema's en kostuums kan worden uitgevoerd, precies zoals u het wenst. Of u nu een specifiek thema voor ogen heeft of een bepaalde kleur wilt benadrukken, wij passen ons graag aan aan uw wensen.

Een perfecte toevoeging voor een bruiloft of bedrijfsfeest

Flexibele mogelijkheden zijn onze specialiteit. U kunt kiezen uit 2 of meerdere spelers, afhankelijk van de grootte van uw evenement en de gewenste impact. Bovendien kunnen wij ook de hapjes, drankjes of uw producten verzorgen, waardoor deze act een complete traktatie-ervaring wordt voor uw gasten.

Onze Champagne Jurk is niet zomaar een act, het is een beleving die de zintuigen prikkelt en uw gasten verrast met een feestelijke touch. Dompel uw evenement onder in sprankelende sferen en betover uw publiek met deze unieke traktatie-act. Informeer naar de mogelijkheden en laat onze dames uw gasten verwelkomen met hun glinsterende jurken vol champagne!

Boeken of een optie plaatsen voor Champagne jurk?

Voor meer informatie over Champagne jurk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Champagne jurk

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1579 mensen

Specificaties van Champagne jurk

  • Tijdsduur: In overleg.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Champagne jurk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Champagne jurk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.