Tropical treats

Tropical treats boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tropical treats.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij de exotische uitdeelservice van Tropical Treats! Als u op zoek bent naar een tropische traktatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze thematische gastvrouwen en heren staan klaar om uw gasten te verwennen met een gezellige en gastvrije ervaring. Ze zijn als prachtige paradijsvogels gehuld in schitterende kostuums met veren en glitters, waardoor ze een waar kleurrijk spektakel vormen.

Onze tropical ladies delen iets lekkers en tropisch uit aan jouw gasten 

Onze Tropical Treats zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere festiviteiten, wij tillen uw evenement naar een hoger niveau met onze unieke uitstraling. Met een groot gevoel voor gastvrijheid zorgen onze thematische gastvrouwen en heren voor een warm onthaal van uw gasten.

De mogelijkheden van onze traktatie-acts zijn flexibel en veelzijdig

: Onze gezellige paradijsvogels kunnen zich bij de entree bevinden, waar ze uw gasten verwelkomen met hun unieke uitstraling.

  • Ze kunnen ook als ontvangst van de gasten fungeren en ze begeleiden naar de feestlocatie, waardoor uw evenement meteen een tropisch tintje krijgt.
  • Daarnaast zijn onze Tropical Treats mobiel en kunnen ze zich tussen het feestgedruis bewegen, waardoor ze voor een dynamische en interactieve ervaring zorgen.

Geschikt voor allerlei soorten evenementen

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest in tropische sferen, een kleurrijk festival of een zomers evenement, onze thematische traktatie-acts passen zich perfect aan bij uw wensen en thema. Verwen uw gasten met een tropische verrassing en laat ze genieten van de gastvrijheid van onze prachtige paradijsvogels.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden van Tropical Treats en geef uw evenement een vleugje exotische magie en kleurrijke pracht!

Boeken of een optie plaatsen voor Tropical treats?

Voor meer informatie over Tropical treats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tropical treats

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1135 mensen

Specificaties van Tropical treats

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tropical treats

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tropical treats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.