Zwevende snoepjes

Zwevende snoepjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zwevende snoepjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van Zwevende Snoepjes!Deze unieke act zal uw gasten versteld doen staan. Met behulp van een tros heliumballonnen zweeft de tafel door de ruimte, omgeven door onze schitterende Showgirls, die het plaatje helemaal compleet maken. Een bijzondere traktatie die uw evenement naar een hoger niveau tilt!

Het eten komt je zo tegemoet zweven bij deze act

Het Zwevende Snoepjes buffet is geschikt voor allerlei gelegenheden, van bedrijfsevenementen en borrels tot festivals, winkelcentra en openingen. Met onze unieke uitstraling voegen we een vleugje magie toe aan uw evenement en creëren we een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

De mogelijkheden zijn flexibel en aanpasbaar aan uw wensen:

  • U kunt kiezen voor 2 of meerdere spelers, afhankelijk van de grootte van uw evenement en de gewenste impact.
  • De kleuren van de ballonnen kunnen worden aangepast aan uw thema of branding, zodat alles naadloos aansluit bij de sfeer van uw evenement.
  • Onze act is in verschillende thema's en kostuums uit te voeren, waardoor het perfect aansluit bij de stijl die u wilt creëren.
  • Wij kunnen niet alleen de hapjes en drankjes verzorgen voor het zwevende buffet, maar ook uw product uitdelen aan uw gasten, waardoor uw merk of bedrijf op een unieke en opvallende manier wordt gepresenteerd.

Verwen uw gasten of winkelgangers met wat lekkers

Laat uw gasten verbazen door de magie van Zwevende Snoepjes en geniet van een betoverend spektakel dat nog lang in hun herinnering zal voortleven. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en laat ons uw evenement omtoveren tot een onvergetelijke belevenis!

Boeken of een optie plaatsen voor Zwevende snoepjes?

Voor meer informatie over Zwevende snoepjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zwevende snoepjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 900 mensen

Specificaties van Zwevende snoepjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zwevende snoepjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zwevende snoepjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.