Zeemeerminnen delen uit

Zeemeerminnen delen uit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zeemeerminnen delen uit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betover uw gasten met de magische aanwezigheid van onze Zeemeerminnen Delen Uit! Met hun sprookjesachtige uitstraling en betoverende charme zijn onze zeemeerminnen een lust voor het oog en een gegarandeerd succes op uw evenement.

Deze zeemeerminnen betoveren uw evenement met de magie van de marine wereld

Deze elegante zeemeerminnen delen de heerlijkste hapjes uit aan uw gasten en verwelkomen hen met een vriendelijk woord en een stralende glimlach. Hun aanwezigheid voegt een vleugje mystiek toe aan uw evenement en creëert een betoverende sfeer die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Onze zeemeerminnen zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, van bedrijfsevenementen en borrels tot festivals, winkelcentra en openingen. Met hun unieke uitstraling tillen ze uw evenement naar een hoger niveau en voegen ze een vleugje magie toe aan de atmosfeer.

De mogelijkheden zijn flexibel en aanpasbaar aan uw wensen:

  • U kunt kiezen voor 2 of meerdere spelers, afhankelijk van de grootte van uw evenement en de gewenste impact.
  • Onze zeemeerminnen kunnen worden uitgevoerd in verschillende thema's en kostuums, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van uw evenement.
  • Wij kunnen niet alleen de hapjes en drankjes verzorgen, maar ook uw product uitdelen aan uw gasten, waardoor uw merk of bedrijf op een unieke en opvallende manier wordt gepresenteerd.

Een heerlijk lekkers om uit te delen zal door iedereen gewaardeerd worden

Laat uw gasten zich onderdompelen in de betoverende wereld van onze Zeemeerminnen Delen Uit en maak van uw evenement een onvergetelijke belevenis. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en laat u meevoeren op de golven van magie en verwondering!

Boeken of een optie plaatsen voor Zeemeerminnen delen uit?

Voor meer informatie over Zeemeerminnen delen uit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zeemeerminnen delen uit

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1122 mensen

Specificaties van Zeemeerminnen delen uit

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zeemeerminnen delen uit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zeemeerminnen delen uit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.