Jellyfish Ladies

Jellyfish Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jellyfish Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Beleef een magisch onderwateravontuur met onze betoverende Jellyfish Ladies! Deze twee dames zijn gekleed in prachtige kostuums met schubben en hebben elk een majestueuze kwal die hoog boven hun hoofd zweeft, zwevend door de lucht dankzij een sierlijke stok. Een adembenemende verschijning die je van ver ziet aankomen en een schitterende decoratie vormt voor elk nautisch evenement of feest met een zeewereld thema.

De kwallen zweven door de lucht, vanuit de verte vragen mensen zich af wat daar gebeurt

De Jellyfish Ladies creëren een sfeer van mystiek en verwondering terwijl ze zich gracieus voortbewegen, geïnspireerd door de betoverende wereld van de diepe zee. Met hun kleurrijke kostuums en elegante bewegingen nemen ze je mee naar een andere wereld vol zeewezens en maritieme pracht.

Deze unieke act is perfect geschikt voor allerlei gelegenheden, of het nu een maritiem evenement is, een zeethema feest, een festival, of zelfs een waterpark! Onze standaard bezetting bestaat uit 2 spelers, maar we kunnen de act uitbreiden naar wens, afhankelijk van de grootte van uw evenement en uw specifieke wensen.

Een prachtige mobiele act in een aqua thema

Het combineren van acts behoort ook tot de mogelijkheden, dus als u een ander thema in gedachten heeft dat niet op onze site te vinden is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om uw evenement tot een magische ervaring te maken!

Dompel uw gasten onder in een zee van verwondering en nodig onze Jellyfish Ladies uit voor uw volgende evenement. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en maak van uw feest een onvergetelijke belevenis!

Boeken of een optie plaatsen voor Jellyfish Ladies?

Voor meer informatie over Jellyfish Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jellyfish Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1051 mensen

Specificaties van Jellyfish Ladies

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jellyfish Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jellyfish Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.