Champagne uitdeelservice

Champagne uitdeelservice boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Champagne uitdeelservice.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw evenement onvergetelijk met onze sprankelende Champagnemeisjes! Deze act heeft een hoge wauw-factor en zal uw gasten verrassen met een wel heel bijzonder welkomstdrankje. Onze Champagnemeisjes bieden high-end entertainment van de bovenste plank, een echte eyecatcher op uw event!

De Champagne service verwent uw gasten met een lekker drankje

Onze draagbare champagnetafels zijn een waar spektakel en voorzien van led licht, dat aanpasbaar is in alle denkbare kleuren. Hierdoor kunnen we de uitstraling volledig afstemmen op uw specifieke wensen en thema. Of het nu een elegant wit licht is of een feestelijke knallende kleur, we zorgen ervoor dat het perfect past bij de ambiance van uw evenement.

Geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals bedrijfsevenementen, borrels, (food)festivals, winkelcentra, openingen en nog veel meer. Onze unieke uitstraling tilt uw evenement naar een hoger niveau en zal een blijvende indruk achterlaten bij uw gasten. Onze Champagnemeisjes zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Of het nu bij de entree is, als hartelijke ontvangst van uw gasten, of mobiel tussen het bruisende feestgedruis, onze meisjes zorgen voor een bijzondere beleving.

De champagne dames zijn de perfecte aanvulling voor menig evenement

Laat uw gasten genieten van een sprankelend welkomstdrankje en een unieke belevenis met onze Champagnemeisjes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement kunnen verrijken met deze thematische traktatie-act!

Boeken of een optie plaatsen voor Champagne uitdeelservice?

Voor meer informatie over Champagne uitdeelservice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Champagne uitdeelservice

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1094 mensen

Specificaties van Champagne uitdeelservice

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Champagne uitdeelservice

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Champagne uitdeelservice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.