Polsbandjes Uitdelen

Polsbandjes Uitdelen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Polsbandjes Uitdelen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontvang een spetterend en kleurrijk ontvangst op uw festival met onze polsbandjes uitdelende dames! Wat is een festival zonder een feestelijk polsbandje als entree? Onze dames zorgen voor een onvergetelijke en hartelijke ontvangst van uw gasten, met een vleugje glitters en glamour.

Een extra stukje flair bij jouw evenement met een polsbandje voor iedereen

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra of openingen, onze unieke uitstraling tilt uw evenement naar een hoger niveau. Deze thematische act is veelzijdig inzetbaar en voegt een vrolijke en feestelijke sfeer toe aan elk evenement. Of het nu bij de entree is, als gastvrije ontvangst van uw genodigden, of mobiel tussen het bruisende feestgedruis, onze dames zijn er klaar voor om de festivalgangers te verwelkomen.

Onze dames bewegen zich moeiteloos en mobiel over het festivalterrein, klaar om iedereen te voorzien van kleurrijke festival glitters in alle denkbare kleuren. We stemmen de hoeveelheid materialen uiteraard af op het aantal gasten, zodat iedereen een stralend polsbandje kan ontvangen. Met een breed scala aan kleurenopties kunnen we de polsbandjes aanpassen aan uw specifieke wensen en thema.

Een polsbandje met kleurtjes vindt iedereen leuk

Laat uw festival sprankelen met ons team van polsbandjes uitdelende dames en geef uw gasten een warm welkom met een vleugje glitter en kleur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement kunnen verrijken met onze feestelijke en gastvrije uitvoering!

Boeken of een optie plaatsen voor Polsbandjes Uitdelen?

Voor meer informatie over Polsbandjes Uitdelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Polsbandjes Uitdelen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1419 mensen

Specificaties van Polsbandjes Uitdelen

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Polsbandjes Uitdelen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Polsbandjes Uitdelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.