Bodypaint dans entertainment

Bodypaint dans entertainment boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bodypaint dans entertainment.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de magie van onze adembenemende Bodypaint Danseressen! Volledig bedekt in de mooiste patronen, komen ze tot leven als tijgers, maar op aanvraag kunnen ze elke gewenste creatie tot leven brengen. Deze unieke act voegt een betoverend element toe aan uw evenement.

Danseressen in bodypaint bewegen illustrieus rond op uw event

Een aantal ideeen van ons voor evenementen waarop deze danseressen kunnen schitteren

  • Safari Spektakel: Stel je voor, een safari-avontuur waarbij onze bodypaint danseressen als prachtige tijgers de wildernis tot leven brengen, met hun gracieuze bewegingen en hypnotiserende uitstraling.

  • Jungle Fantasy Feest: Een exotisch themafeest waarbij onze bodypaint danseressen je meevoeren naar een betoverende jungle vol kleurrijke flora en fauna. Een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

  • Carnaval: Een klassieke compositie tot leven gebracht! Onze danseressen nemen het publiek mee op een reis door de muzikale wereld van de jungle op een carnavalsevenement terwijl ze schitteren als getransformeerde tijgers.

  • Exotisch gala: Een liefdadigheidsevenement ter ondersteuning van bedreigde diersoorten. Onze bodypaint danseressen dragen een krachtige boodschap uit door hun transformatie als tijgers, symbolisch voor de bescherming van wilde dieren.

  • Comic con: Een wereld vol magie en verbeelding waar onze danseressen schitteren als mythische wezens, van betoverende tijgers tot sierlijke magische wezens.

  • Mystiek Masquerade: Een betoverend gemaskerd bal waarbij onze bodypaint danseressen de meest mysterieuze en intrigerende verschijningen zijn, verhuld in prachtige bodypaint creaties.

De duo act van onze bodypaint danseressen zorgt voor een betoverende en synchrone performance.

Met hun artistieke vaardigheden en expressieve dansbewegingen, nemen ze het publiek mee op een visueel avontuur vol verwondering.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze bodypaint danseressen zijn klaar om elke gewenste creatie tot leven te brengen en uw evenement om te toveren tot een magische en onvergetelijke ervaring. Neem nu contact op en ontdek hoe onze bodypaint danseressen uw evenement naar een hoger niveau tillen!

Boeken of een optie plaatsen voor Bodypaint dans entertainment?

Voor meer informatie over Bodypaint dans entertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bodypaint dans entertainment

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1341 mensen

Specificaties van Bodypaint dans entertainment

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bodypaint dans entertainment

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bodypaint dans entertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.