Oosterse Buikdanseres

Oosterse Buikdanseres boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oosterse Buikdanseres.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de magische wereld van onze betoverende buikdanseres, waar ze je meeneemt naar het betoverende thema van 1001 nachten. Bereid je voor op een spetterende podium act vol prachtige sluiers, fascinerend vuur, mysterieuze zwaarden en nog veel meer. Deze act is een ware betovering die het publiek in vervoering brengt!

De oosterse buikdanseres betovert je met haar dansbewegingen

Onze buikdanseres is een meesteres in haar vak en weet als geen ander hoe ze het podium kan betoveren met haar gracieuze en meeslepende optreden. Haar interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen wordt meegenomen in de magie van 1001 nachten.

Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden om deze bijzondere act te ervaren. U kunt kiezen voor een solo optreden van onze buikdanseres, of voor een nog spectaculairder effect kunt u meerdere danseressen boeken die samen een betoverend schouwspel creëren.Daarnaast bieden wij een ruime keuze in kostuumkleuren, zodat de act perfect aansluit bij het thema en de uitstraling van uw evenement. Onze buikdanseres verschijnt in adembenemende outfits die de sfeer van 1001 nachten compleet maken.

Een exotische en flamboyante act recht uit 1001 nachten

En dat is nog niet alles! Als extra optie bieden wij ook de mogelijkheid om na de act een boeiende workshop te verzorgen. Hierbij kunnen uw gasten zelf de sierlijke bewegingen van het buikdansen onder de knie krijgen en zich even zelf een buikdanser of buikdanseres wanen.

Wacht niet langer en laat je betoveren door onze adembenemende buikdanseres. Informeer nu naar de mogelijkheden om deze magische act te boeken en uw evenement te verrijken met de betovering van 1001 nachten!

Boeken of een optie plaatsen voor Oosterse Buikdanseres?

Voor meer informatie over Oosterse Buikdanseres kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oosterse Buikdanseres

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1331 mensen

Specificaties van Oosterse Buikdanseres

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oosterse Buikdanseres

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oosterse Buikdanseres kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.