Kersttafel Ladies

Kersttafel Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kersttafel Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gezellige Kerst Tafel Ladies: Breng een Warme Sfeer naar Jouw Evenement

Maak kennis met onze betoverende Kerst Tafel Ladies, die vol enthousiasme en lekkers naar jouw evenement komen. Met een brede glimlach en een hartelijk gesprekje delen zij heerlijke koekjes en chocolaatjes uit aan iedereen.

In hun prachtige eigentijdse Kerst outfits brengen onze Kerst Tafel Ladies een warme sfeer naar jouw evenement. Ze zijn gekleed in feestelijke en stijlvolle kerstkleding, klaar om iedereen te verwelkomen en in de kerststemming te brengen.

Geniet van Gezelligheid en Lekkernijen

Laat je betoveren door de gezelligheid die onze Kerst Tafel Ladies met zich meebrengen. Naast het uitdelen van lekkere koekjes en chocolaatjes, zorgen ze voor een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Het is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook voor de ziel.

Kerst Tafel Ladies: Het Lekkers is Meegebracht

Onze Kerst Tafel Ladies komen goed voorbereid naar jouw evenement. Ze hebben zelf de heerlijke koekjes en chocolaatjes meegebracht, zodat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dit stelt jou in staat om te genieten van een zorgeloos en gezellig evenement, terwijl zij de feestvreugde verzorgen.

Kies voor een onvergetelijk evenement vol warmte, gezelligheid en lekkernijen met onze betoverende Kerst Tafel Ladies. Breng de kerstsfeer naar jouw gelegenheid en geniet samen van een magische tijd.

Boeken of een optie plaatsen voor Kersttafel Ladies?

Voor meer informatie over Kersttafel Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kersttafel Ladies

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1006 mensen

Specificaties van Kersttafel Ladies

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kersttafel Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kersttafel Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.