The Orange Showgirls

The Orange Showgirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Orange Showgirls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de opwindende wereld van onze betoverende Showgirls! Deze adembenemende dames zijn de sterren van elk evenement en brengen een ongeëvenaarde sfeer en allure naar uw feestelijke gelegenheid. Met hun bijzondere looks en stralende persoonlijkheden zorgen onze showgirls ervoor dat uw gasten direct in de juiste feeststemming komen.

Oranje showgirls, perfect voor WK of EK evenementen, of Olympische Spelen

De Oranje Showgirls zijn een absolute must-have voor evenementen zoals Koningsdag, het WK of EK voetbal, en andere feestelijke gelegenheden waarin ons geliefde Oranje de hoofdrol speelt! Gekleed in schitterende oranje pakken met wuivende oranje veren, zullen ze zeker de aandacht trekken en het publiek betoveren met hun prachtige verschijning.

Of het nu gaat om dansevenementen, optochten, festivals of andere festiviteiten, onze showgirls voegen een vleugje glamour en klasse toe aan elke gelegenheid. Hun charisma en energieke aanwezigheid zullen uw gasten gegarandeerd vermaken en inspireren. Bovendien zijn onze Showgirls zeer flexibel en kunnen ze zich aanpassen aan uw specifieke wensen en thema's. Onze standaard bezetting bestaat uit 2 dames en/of heren, maar we kunnen dit naar wens uitbreiden en verschillende acts combineren om een onvergetelijke show te creëren die perfect past bij uw evenement.

Koningsdag showgirls? Boek je bij ons

Is uw gewenste thema niet direct terug te vinden op onze site? Geen probleem! Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en zijn bereid om samen met u een maatwerkoplossing te ontwerpen die aan al uw verwachtingen voldoet.

Kies voor de magie, glitter en glamour van onze Oranje Showgirls en maak van uw evenement een sprankelende en onvergetelijke ervaring. Informeer nu naar de mogelijkheden om deze betoverende act te boeken en uw gasten te verrassen met een spectaculaire show vol Hollandse trots en feestelijke vreugde!

Boeken of een optie plaatsen voor The Orange Showgirls?

Voor meer informatie over The Orange Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Orange Showgirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 904 mensen

Specificaties van The Orange Showgirls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Orange Showgirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Orange Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.