The USA Showgirls

The USA Showgirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The USA Showgirls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bereid u voor op een spetterende en onvergetelijke show met "The USA Showgirls"! Ons duo is gespecialiseerd in het brengen van adembenemende performances in uiteenlopende thema's, waaronder het iconische en feestelijke Amerikaanse thema! Of het nu gaat om een Fourth of July-feest, een American Dream-evenement of een Hollywood-gala, "The USA Showgirls" zullen uw evenement betoveren en een patriottische sfeer creëren.

Onze showgirls zijn de belichaming van stijl en klasse, gehuld in schitterende rood-wit-blauwe kostuums, versierd met elegante veren, glinsterende sterren en sprankelende glitter. Hun verschijning is een eerbetoon aan de Amerikaanse trots en symboliek, en ze staan klaar om uw evenement te veranderen in een bruisende Amerikaanse extravaganza.

De USA showgirls zijn klaar voor een American style party of event

Maar er is meer! De veelzijdigheid van "The USA Showgirls" is een van onze grootste troeven. Hoewel we gespecialiseerd zijn in het Amerikaanse thema, kunnen we ons naadloos aanpassen aan andere thema's die perfect bij uw evenement passen. Van Las Vegas-glamour tot jaren '50 diner-plezier, onze showgirls kunnen elke gewenste sfeer creëren.

"The USA Showgirls" zijn de sterren van de show en brengen een ongeëvenaarde charme en allure naar uw evenement. Met hun interactieve aanpak maken ze een gezellig praatje met uw gasten en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.Is uw gewenste thema niet terug te vinden op onze site? Geen probleem! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Neem gerust contact met ons op en vertel ons over uw visie. Ons creatieve team denkt graag met u mee en maakt uw dromen werkelijkheid.

Geweldige kostuums met Red, white, blue, stars en sparkles.

Dus, als u op zoek bent naar een showstopper van formaat voor uw volgende evenement, zoek dan niet verder dan "The USA Showgirls"! Wij zijn er om uw feest tot leven te brengen met onze professionele acts en adembenemende kostuums. Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe u deze Amerikaanse sensatie kunt inhuren en uw gasten kunt verrassen met een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor The USA Showgirls?

Voor meer informatie over The USA Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The USA Showgirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1087 mensen

Specificaties van The USA Showgirls

  • Tijdsduur: 4 x max. 15 minuten binnen 3,5 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The USA Showgirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The USA Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.