Disco Dames

Disco Dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Disco Dames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bereid je voor op een absolute showstopper met onze opwindende Disco Dance act! Deze unieke en bijzondere act zal het publiek betoveren met hun glinsterende kostuums en schitterende verlichting. Het is een echte eyecatcher en brengt een ongeëvenaarde sfeer van disco en glamour naar jouw evenement.

Onze getalenteerde artiesten dragen discohelmen en glinsterende jurken, waardoor ze weten hoe ze moeten shinen op het podium. Hun moves en danspassen zijn ongeëvenaard, en in combinatie met de speciale verlichting op hun kostuums, creëren ze een betoverend spektakel dat alle ogen op zich gericht zal houden.

Ontketen de Disco Dames Sensatie op jouw evenement!

Of je nu een bedrijfsevenement, een dansfeest of een festival organiseert, onze Disco Dance act is de ideale keuze om je gasten te vermaken en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het is een feestelijke en energieke act die de dansvloer zal laten bruisen en het publiek in beweging zal brengen.

De bezetting is te boeken met 2 of 3 dames en/of heren, maar we kunnen deze naar wens uitbreiden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om verschillende acts te combineren om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Als je een specifiek thema in gedachten hebt dat niet op onze site te vinden is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om samen met jou de perfecte entertainmentoplossing voor jouw evenement te creëren.

Disco dames zorgen voor spektakel en funk

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en sprankelende act die het publiek zal laten dansen en genieten, zoek dan niet verder dan onze Disco Dance act! Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en laat ons jouw evenement omtoveren tot een schitterende disco-ervaring die niemand snel zal vergeten.

Boeken of een optie plaatsen voor Disco Dames?

Voor meer informatie over Disco Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Disco Dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1667 mensen

Specificaties van Disco Dames

  • Tijdsduur: Maximaal 3 x 15 min binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Disco Dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Disco Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.