The Carnaval Showgirls

The Carnaval Showgirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Carnaval Showgirls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je gasten genieten van een onvergetelijke ervaring met onze sprankelende Showgirls! Deze veelzijdige artiesten zijn perfect inzetbaar op verschillende evenementen, zoals dansevenementen, optochten en festivals. Met hun bijzondere looks en kleurrijke carnaval outfits zorgen ze voor een onmiddellijke feestelijke sfeer die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Betoverende Showgirls in Carnaval Outfit

Onze showgirls zijn gekleed in prachtige carnaval outfits met groene en gele veren, waarmee ze het bruisende en kleurrijke Brazilië naar jouw evenement brengen. Ze zijn een betoverend gezicht en weten het publiek te boeien met hun elegante en gracieuze bewegingen.

Onze standaard bezetting bestaat uit 2 dames en/of heren, maar kan naar wens worden uitgebreid. Daarnaast kunnen we verschillende acts combineren om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Als je een specifiek thema in gedachten hebt dat niet op onze site te vinden is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee en staan klaar om jouw evenement tot een groot succes te maken.

Deze showgirls brengen de Samba naar jouw evenement

Of je nu een bruisend carnavalsfeest wilt organiseren of een bijzondere sfeer wilt creëren op een ander evenement, onze Showgirls zijn de perfecte keuze. Ze voegen een vleugje glamour en exotische flair toe aan elke gelegenheid en laten jouw gasten genieten van een magische en feestelijke ambiance.

Dus waar wacht je nog op? Breng de feestelijke sfeer naar jouw evenement met onze betoverende Showgirls in Carnaval Outfit! Neem vandaag nog contact met ons op om te boeken en laat je gasten genieten van een onvergetelijke ervaring vol kleur en glamour.

Boeken of een optie plaatsen voor The Carnaval Showgirls?

Voor meer informatie over The Carnaval Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Carnaval Showgirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 998 mensen

Specificaties van The Carnaval Showgirls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Carnaval Showgirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Carnaval Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.