Steltloop act - Halloween Marionette

Steltloop act - Halloween Marionette boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Halloween Marionette.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de wereld van griezelig vermaak met onze betoverende Steltloop act Marionette! Speciaal voor Halloween brengt deze mysterieuze en angstaanjagende marionet een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Met haar griezelige outfit en skeletten thema zal ze iedereen betoveren en laten huiveren van spanning.

De Halloween Marionette past perfect bij jouw Halloween evenement

De Marionette is een meesterlijke creatie die als een echte pop wordt bestuurd door onze getalenteerde steltloper. Haar levensechte bewegingen en mysterieuze aanwezigheid zullen uw gasten gegarandeerd verbazen en intrigeren. Vanaf het moment dat ze opduikt, zorgt ze voor een unieke en enigszins spookachtige sfeer, perfect passend bij het Halloweenfeest.

Deze act is geschikt voor diverse evenementen, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, winkelcentra, openingen, of andere gelegenheden. Ze is de ideale toevoeging aan uw Halloweenfeest en zal uw gasten meenemen in een wereld van mysterie en suspense.

Met haar skeletten thema is de Marionette een opvallende verschijning die moeiteloos past in de Halloween ambiance. Haar angstaanjagende outfit en meesterlijke bewegingen zorgen voor een fascinerend schouwspel dat uw gasten niet snel zullen vergeten.

De Halloween marionette griezelt rond, de poppenspeler torent boven iedereen uit

Laat de Marionette rondwandelen tussen het feestgeruis en laat haar interactie aangaan met uw gasten. Haar enge en indrukwekkende aanwezigheid zal zeker voor de nodige opschudding zorgen en bijdragen aan een gedenkwaardige Halloween ervaring.

Durf jij het aan om deze griezelige Marionette te ontmoeten? Laat je betoveren door haar mysterie en laat haar je meenemen naar een andere wereld vol spanning en sensatie. Boek nu onze Steltloop act Marionette en voeg een onvergetelijk element toe aan uw Halloweenfeest!

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Halloween Marionette?

Voor meer informatie over Steltloop act - Halloween Marionette kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Halloween Marionette

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1231 mensen

Specificaties van Steltloop act - Halloween Marionette

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Steltloop act - Halloween Marionette

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

O.V. Bizzy Stad Terneuzen

  • Door: Martijn van Battum
  • Locatie: Studio Blique
  • Datum:

Zeer aardig en gezellig. Het was een succes

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Halloween Marionette

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Halloween Marionette kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.