Steltloop act - Lente Ladies

Steltloop act - Lente Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Lente Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in het lenteseizoen met onze betoverende Steltlopers Lente Ladies! Jaarlijks zijn deze kleurrijke dames te vinden op talloze voorjaarsevenementen, braderieën en paasfeestjes, waar ze met hun groen en geel gekleurde kostuums en vogelnestjes op hun hoofd een ware lentevibe uitstralen. Met hun gracieuze verschijning torenen ze hoog boven iedereen uit, verspreiden ze vrolijkheid en maken ze een gezellig praatje met al uw gasten.

De lente ladies zijn de ideale steltloop act voor Lente of Paas evenementen

Bij het zien van deze levendige Lente Ladies komt de lentegeest tot leven. Hun kostuums weerspiegelen het frisse groen van de ontluikende natuur en het heldere geel van zonnestralen die warmte brengen na de wintermaanden. De vogelnestjes op hun hoofd symboliseren nieuw leven en laten uw evenement helemaal opbloeien. Deze Steltlopers Lente Ladies zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook meesters in het creëren van een aangename sfeer. Hun vriendelijke en sprankelende persoonlijkheden trekken jong en oud aan, en ze maken graag een praatje met uw gasten om de lentevreugde te delen.

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere gelegenheden, onze Steltlopers Lente Ladies voegen een unieke en vrolijke dimensie toe aan uw evenement. Plaats ze bij de entree om uw gasten te verwelkomen in een sfeer van vernieuwing en bloei. Of laat ze mobiel tussen het feestgedruis bewegen, waardoor ze een bijzondere interactie creëren en uw gasten betoveren met hun lentegroet.

Lente Ladies fleuren jouw evenement op

Deze thematische acts zijn uitermate geschikt om het lentegevoel te versterken en uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Hun sprankelende verschijning en opgewekte uitstraling zullen een onvergetelijke indruk achterlaten op iedereen die hen ontmoet.

Dus, haal de lente naar uw evenement en maak kennis met de betoverende Steltlopers Lente Ladies. Wij bieden een levendige uitvoering die de harten van uw gasten zal veroveren. Geef uw gelegenheid een fris tintje en laat uw evenement tot bloei komen met deze vrolijke lenteparade!

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Lente Ladies?

Voor meer informatie over Steltloop act - Lente Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Lente Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 770 mensen

Specificaties van Steltloop act - Lente Ladies

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Lente Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Lente Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.