Steltloop Act - Tropical

Steltloop Act - Tropical boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop Act - Tropical.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de wondere wereld van onze Steltlopers Tropical! Jaarlijks zijn zij te vinden op talloze voorjaarsevenementen, braderieën en paasfeestjes, waar ze met hun kleurrijke en exotische verschijning direct de aandacht trekken. Deze tropische steltlopers torenen hoog boven iedereen uit en betoveren jong en oud met hun vrolijke uitstraling.

Deze exotische steltlopers brengen de nodige charmes naar jouw zomerevent

Stap in een paradijselijk decor en laat je meevoeren door de levendige kleuren en exotische vibes die deze steltlopers met zich meebrengen. Hun kostuums zijn als een schilderspalet van schitterende tinten, geïnspireerd door de betoverende schoonheid van tropische oorden. Met elke stap verspreiden ze een atmosfeer van vreugde en feestelijkheid, waardoor jouw evenement wordt omgetoverd tot een waar tropisch festijn.

Deze vrolijke steltlopers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook meesters in het maken van een gezellig praatje met jouw gasten. Ze stralen een hartelijke warmte uit waardoor eenieder zich welkom voelt en een glimlach niet te weerstaan is.

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere gelegenheden, onze Steltlopers Tropical voegen een unieke en kleurrijke dimensie toe aan jouw evenement. Ze zijn uitermate geschikt om bij de entree te staan en jouw gasten te verwelkomen met een exotische groet. Bovendien zijn ze perfect inzetbaar om mobiel tussen het feestgedruis te bewegen, waardoor ze een bijzondere interactie creëren met het publiek.

Deze steltlopers hebben de mooiste kleuren in hun kostuum

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze thematische acts, die met hun tropische charme en elegantie een onvergetelijke indruk achterlaten op iedereen die hen ontmoet. Met hun unieke uitstraling tillen ze jouw evenement naar een hoger niveau, waarbij de kleurenpracht en opgewekte sfeer een onuitwisbare herinnering vormen voor alle aanwezigen.

Haal de tropen naar jouw evenement en maak kennis met de buitengewone Steltlopers Tropical. Wij bieden een betoverende uitvoering die de harten van jouw gasten zal veroveren. Geef jouw gelegenheid een tropisch tintje en maak van jouw evenement een onvergetelijk feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Tropical?

Voor meer informatie over Steltloop Act - Tropical kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop Act - Tropical

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 854 mensen

Specificaties van Steltloop Act - Tropical

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Tropical

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop Act - Tropical kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.