Hassan de Wonderverkoopman

Hassan de Wonderverkoopman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hassan de Wonderverkoopman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in een wereld vol magie en mysterie, waar Hassan de Wonderverkoopman zijn betoverende kraam opent en je meevoert naar de betoverende sfeer van het "oriëntalisme". Met zijn exotische uitstraling en oosterse charme betreedt hij het podium, gekleed in prachtige gewaden die je meevoeren naar verre landen en oude legendes.

Hassan heeft vele verschillende magische trucs en items bij de hand

Op zijn eigen unieke wijze presenteert hij zijn bizarre waar, vol verbazingwekkende schatten die je verbeelding te boven gaan. Vliegende tapijten in alle soorten en maten wachten om je mee te nemen op een reis door de wolken, terwijl koperen wonderlampen het geheim van je diepste wensen lijken te kennen.

Maar dat is nog niet alles! Met behendigheid en humor tovert Hassan handgeknoopte touwen tevoorschijn die als bij toverslag lijken te bewegen en en passant verschijnen er zelfs kamelen, majestueus en statig, als een symbool van de mystieke woestijn.

Op jouw evenement zal Hassan iedereen verbazen met zijn brede collectie aan magie

Zijn ongeëvenaarde handelskletspraat houdt het publiek geboeid en betrokken, terwijl hij de verhalen achter elk item met flair en passie deelt. Ondertussen onthult hij dat de vier elementen in alles verborgen zitten: water dat in de woestijn zo kostbaar is, transformeert voor je ogen in zand, en af en toe laaien vlammen op uit zijn wonderlijke koopwaar, waardoor je hart een sprongetje maakt.

En dan, als kers op de taart, vult de lucht zich met mysterieuze objecten die lijken te zweven, terwijl Hassan met een glimlach toekijkt hoe het publiek zich verwondert over deze bovennatuurlijke verschijnselen. De Wonderverkoopman levert een complete performance met een sproeiende finale die je versteld zal doen staan. Magische momenten worden afgewisseld met humor en prachtige verhalen die je laten wegdromen naar een andere tijd en plaats.

Hassan lijkt wel recht uit het 1001 Nachten verhaal te komen

Betreed de wereld van Hassan de Wonderverkoopman, waar wonderen werkelijkheid worden en waar de grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen. Laat je betoveren door deze buitengewone voorstelling en maak je klaar voor een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

LET OP: Hassan treedt niet meer op in winkelcentrums als straatartiest.

Boeken of een optie plaatsen voor Hassan de Wonderverkoopman?

Voor meer informatie over Hassan de Wonderverkoopman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hassan de Wonderverkoopman

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1180 mensen

Specificaties van Hassan de Wonderverkoopman

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hassan de Wonderverkoopman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hassan de Wonderverkoopman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.