Steltloop act - Bloemendames

Steltloop act - Bloemendames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Bloemendames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de betoverende wereld van onze Steltlopers Bloemendames en laat je meenemen naar een kleurrijk en vrolijk festijn! Jaarlijks zijn wij een graag geziene gast op talloze voorjaarsevenementen, braderieën en paasfeestjes. Met hun imposante gestalte en fleurige bloemenkostuums torenen onze steltlopende dames hoog boven iedereen uit en trekken ze meteen de aandacht van jong en oud.

Deze bloemendames komen boven iedereen uit, zij fleuren jouw evenement op

Deze vrolijke bloemendames stralen een en al gezelligheid uit en maken graag een praatje met uw gasten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, diploma uitreiking, borrel, festival, winkelcentrum of opening, onze steltlopers zijn een perfecte toevoeging aan uw evenement. Ze brengen een unieke en kleurrijke uitstraling die uw gasten direct in de juiste sfeer brengt.

Laat uw evenement uitblinken met onze Steltlopers Bloemendames! Ze zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Denk aan een betoverende ontvangst van uw gasten bij de entree, een mobiele act tussen het feestgedruis om iedereen te verwonderen, of als opvallende verschijning bij diploma-uitreikingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee om de act perfect af te stemmen op uw wensen.

Een kleurrijke act die sowieso de aandacht trekt

Onze thematische acts zijn altijd een groot succes en tillen uw evenement naar een hoger niveau. De Steltlopers Bloemen zijn een ware blikvanger en zullen de gasten nog lang bijblijven. Ze zorgen niet alleen voor vermaak, maar ook voor een vrolijke en feestelijke sfeer.

Kies voor kleur, vrolijkheid en gezelligheid op uw evenement met onze Steltlopers Bloemen! Neem nu contact met ons op en laat u betoveren door deze unieke en fleurige act. Samen maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen!

LET OP: Deze act wordt gedaan met 2 of meer spelers

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Bloemendames?

Voor meer informatie over Steltloop act - Bloemendames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Bloemendames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 826 mensen

Specificaties van Steltloop act - Bloemendames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Bloemendames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Bloemendames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.