Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett

Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar de magie van André van Duin voor jouw feest of evenement? Hoewel André zelf niet meer te boeken is, is er een fantastisch alternatief: Bart Juwett! Al maar liefst 44 jaar kruipt Bart in de huid van zijn idool en weet hij een perfecte imitatie van André van Duin neer te zetten.

Unieke André van Duin Tape Act - Boek nu Bart Juwett!

Zelfs André zelf is onder de indruk en erkent dat niemand hem zo goed kan imiteren als Bart. Van het loopje tot de kleine trekjes, de verschillende stemmetjes en natuurlijk de kenmerkende scheve ‘bek,’ Bart beheerst het tot in de puntjes.

Met zijn diverse imitaties van typetjes van André van Duin, zoals Meneer en Mevrouw de Bok en Meneer Wijdbeens, heeft Bart al jarenlang het publiek door het hele land vermaakt. Liedjes, sketches, mini-revue, hij heeft het allemaal in huis.

Beleef de Magie van André van Duin met Bart Juwett's Perfecte Imitatie!

Nu presenteert Bart met trots zijn nieuwste creatie: een tape act van maar liefst 30 minuten met gloednieuwe orkestbanden. Deze tape act bevat 4 medleys met de bekendste carnavalskrakers van André van Duin. Denk aan onvergetelijke hits zoals "Pizza," "Paard in de Gang," "Bloemkoluh," "Me Kammetje," "Tatataaa," "Als je Huilt," "Als de Zon Schijnt," "Bim Bam," "De Heidezangers," "Ome Joop’s Tingelingeling," en "De Balletjes van de Koninging," en nog veel meer.

Feest en Plezier Gegarandeerd - Boek Bart Juwett's André van Duin Tape Act!

Of je nu een carnavalsfeest, après-ski-evenement, festival, bedrijfsfeest of feesttent organiseert, deze act van Bart Juwett is uitermate geschikt voor alle gelegenheden. Laat je publiek genieten van de nostalgische humor en meezingers van André van Duin, tot in de perfectie gebracht door Bart Juwett.

Boek vandaag nog deze unieke André van Duin Tape Act met Bart Juwett voor een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett?

Voor meer informatie over Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2951 mensen

Specificaties van Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andre van Duin Look a Like Tape act - Bart Juwett kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.