Surprise Shopper

Surprise Shopper boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Surprise Shopper.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een onvergetelijke verrassing in het winkelcentrum met onze Surprise Shopper, beter bekend als Mr. Pin! Hij is altijd op zoek naar nietsvermoedende klanten bij de kassa die hun boodschappen willen afrekenen, maar hij heeft een speciale missie: hij wil ze verrassen door hun aankopen gratis te betalen!

De Surprise shopper rekent voor jouw klanten alles gratis af!

Stel je voor dat je nietsvermoedend bij de kassa staat om je boodschappen af te rekenen, en opeens verschijnt Mr. Pin met zijn mobiele box en microfoon. Met zijn charme en spreekvaardigheid weet hij iedereen te verrassen en te verblijden. Hij neemt de betaling over en rekent alles voor je af, of het nu boodschappen, speelgoed of andere aankopen zijn. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de verrassing en het geluk dat je ten deel valt.

Mr. Pin is altijd op zoek naar gelukkige klanten om te trakteren. Zodra je zijn stem hoort of zijn aanwezigheid opmerkt, weet je dat je geluk hebt en dat er iets bijzonders staat te gebeuren. Zijn interactieve en dynamische aanpak zorgt ervoor dat iedere ontmoeting met Mr. Pin een onvergetelijke ervaring wordt. Hij creëert een vrolijke en feestelijke sfeer in het winkelcentrum, waar klanten en bezoekers volop kunnen genieten van zijn verrassingen.

De beste verrassing die er is, gratis winkelen! Tip: leuk voor black friday

Of je nu een winkelcentrum, supermarkt of andere commerciële ruimte hebt, de Surprise Shopper is de ideale manier om klanten te verrassen en hun dag nog specialer te maken. Het is een unieke en interactieve manier om de klanttevredenheid te vergroten en een positieve indruk achter te laten. Dus, wees alert en luister goed naar de aanwezigheid van Mr. Pin in het winkelcentrum. Wie weet ben jij de volgende gelukkige klant die hij verrast met gratis boodschappen of speelgoed. Geniet van de spanning en de vreugde van de Surprise Shopper en laat je verwonderen door deze bijzondere ervaring!

Onze Surprise Shopper Mr. Pin is bekend van het youtube kanaal: Wij Pinnen voor U

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak je klaar voor een onvergetelijke verrassing met onze Surprise Shopper, Mr. Pin!

-Deze act wordt opgenomen zonder camera's voor het youtube kanaal.
-Prijs is exclusief budget voor pinnen.

Boeken of een optie plaatsen voor Surprise Shopper?

Voor meer informatie over Surprise Shopper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Surprise Shopper

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2282 mensen

Specificaties van Surprise Shopper

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Surprise Shopper

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Surprise Shopper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.