Silver dance girls

Silver dance girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Silver dance girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van de Silver Dance Girls! Onze showgirls en danscrews zijn absolute professionals en kunnen worden ingezet op diverse evenementen, waaronder dansevenementen, optochten en festivals. Met hun bijzondere looks en sprankelende uitstraling brengen ze direct de juiste sfeer en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Deze zilveren dames glinsteren voluit op jouw evenement

Gekleed in schitterende zilverkleurige pakken, versierd met sprankelende diamanten en veren, trekken onze Silver Dance Girls alle ogen naar zich toe. Ze stralen glamour, elegantie en stijl uit en laten hun danskunsten zien op het podium. Hun choreografieën zijn zorgvuldig samengesteld en worden uitgevoerd met perfecte synchronisatie en energie. Onze standaard bezetting bestaat uit 2 dames en/of heren, maar we kunnen de bezetting naar wens uitbreiden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden ook de mogelijkheid om verschillende acts te combineren, zodat we een unieke en op maat gemaakte show kunnen creëren die perfect aansluit bij uw evenement.

Hun dans is bijna hypnotizerend, ideaal voor jouw feestevenement

Bent u op zoek naar een specifiek thema dat niet op onze website vermeld staat? Geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee om uw visie werkelijkheid te maken. We zijn flexibel en staan open voor nieuwe ideeën en concepten om uw evenement nog spectaculairder te maken. Of het nu gaat om een grootschalig dansevenement, een kleurrijke optocht of een bruisend festival, onze Silver Dance Girls zullen een onvergetelijke indruk achterlaten. Met hun stralende verschijning en indrukwekkende danskunsten weten ze het publiek te betoveren en mee te nemen in een wereld van glitter en glamour.

Kies voor de sprankelende elegantie en stijl van onze Silver Dance Girls en laat uw evenement schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement kunnen transformeren met onze adembenemende optredens.

Boeken of een optie plaatsen voor Silver dance girls?

Voor meer informatie over Silver dance girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Silver dance girls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Thema Feesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1070 mensen

Specificaties van Silver dance girls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Silver dance girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Silver dance girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.