The pink Showgirls

The pink Showgirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The pink Showgirls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van de roze Showgirls! Onze showgirls zijn een absolute blikvanger en kunnen worden ingezet op diverse evenementen, waaronder dansevenementen, optochten en festivals. Met hun opvallende en glamourous uitstraling zorgen ze direct voor de juiste sfeer en creëren ze een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Deze roze showgirls stelen de show op jouw evenenement

Gehuld in schitterende roze kostuums, trekken onze showgirls alle aandacht met hun opvallende looks en stralende persoonlijkheden. Ze zijn de belichaming van elegantie, gratie en glamour, en zullen uw publiek betoveren met hun optreden.

Onze standaard bezetting bestaat uit 2 dames en/of heren, maar we kunnen de bezetting naar wens uitbreiden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om acts te combineren en op maat te maken. Heeft u een specifiek thema in gedachten dat niet op onze website vermeld staat? Geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee om uw visie werkelijkheid te maken.

Een prachtig verenkostuum en een talent voor dans en spektakel

Of het nu gaat om een grootschalig dansevenement, een kleurrijke optocht of een bruisend festival, onze roze Showgirls zullen een onvergetelijke indruk achterlaten. Met hun aanstekelijke energie en feilloze uitvoering zijn ze de perfecte toevoeging aan uw evenement. Ze weten hoe ze het publiek moeten betrekken, en zullen ervoor zorgen dat uw gasten zich betoverd en geamuseerd voelen.

Kies voor de onweerstaanbare charme en uitstraling van onze roze Showgirls en breng uw evenement naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement kunnen transformeren met onze betoverende optredens.

Boeken of een optie plaatsen voor The pink Showgirls?

Voor meer informatie over The pink Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The pink Showgirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1491 mensen

Specificaties van The pink Showgirls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The pink Showgirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The pink Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.