Paaldans act

Paaldans act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paaldans act.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat uw publiek versteld staan met een adembenemende en sensuele paaldans duo act! Onze freestyle Pole dancers leveren een spectaculaire show op het podium, waarbij ze dans combineren met onnavolgbare trucs in de paal. Elke beweging is perfect getimed op de muziek en gebaseerd op improvisatie, wat zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring.

Deze twee zijn echte meesteressen aan de palen geweldige performance

De act bestaat uit drie dansrondes, elk in een ander kostuum, om variatie en visuele aantrekkingskracht te bieden aan het publiek. Maar het hoogtepunt van de show is de spectaculaire afsluiter, waarbij dans wordt gecombineerd met indrukwekkende pole acrobatics. Het is een combinatie van kracht, lenigheid en elegantie die het publiek gegarandeerd zal verbazen en betoveren.

Deze paaldans duo act is zeer geschikt voor diverse evenementen, zoals festivals, muziekevenementen en clubs. De energieke en sensuele uitvoering van onze Pole dancers zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Of het nu gaat om een groot openluchtfestival of een intiemere clubsetting, deze act zal de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Perfecte act als toevoeging op een festival of feest 

Hieronder vindt u enkele specificaties van de act:

  • Lengte van de act: 4 tot 6 minuten
  • Minimale hoogte: 320 cm
  • Minimale speelruimte: 3x3 meter

We begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden we de mogelijkheid om de act volledig op maat te maken. We kunnen de muziek, kostuums en duur van de act aanpassen aan uw specifieke wensen en thema. Ook is deze act goed te combineren met een van onze andere acts, om zo een gevarieerd en boeiend entertainmentprogramma te creëren.

Kies voor de opwindende en indrukwekkende paaldans duo act van onze freestyle Pole dancers en maak uw evenement onvergetelijk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om deze act perfect af te stemmen op uw evenement en uw publiek te betoveren met de kunst van de paaldans. 

Prijs op aanvraag

Boeken of een optie plaatsen voor Paaldans act?

Voor meer informatie over Paaldans act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paaldans act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1872 mensen

Specificaties van Paaldans act

  • Tijdsduur: 1 x 15 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Paaldans act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paaldans act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.