Samba Dames

Samba Dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Samba Dames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat de ritmische beats en betoverende bewegingen van onze Samba dames uw evenement tot leven brengen! Onze showgirls zijn de perfecte toevoeging aan verschillende soorten evenementen, zoals dansevenementen, optochten en festivals. Met hun bijzondere looks en sprankelende uitstraling weten ze uw gasten direct in de juiste feeststemming te brengen.

De Samba dames brengen carnaval naar jouw evenement

Gekleed in prachtige glitter- en verenpakken stralen onze Samba dames een onmiskenbare energie en glamour uit. Ze zijn meesters in het uitvoeren van de sierlijke Samba-dans, waarbij hun bewegingen perfect synchroniseren met de opzwepende muziek. Hun optreden is een visueel spektakel dat de toeschouwers betovert en meeneemt in een wereld vol passie en vreugde.

Onze standaard bezetting bestaat uit 2 dames en/of heren, maar we kunnen deze naar wens uitbreiden. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende acts te combineren voor een nog indrukwekkender optreden. Als u op zoek bent naar een specifiek thema dat niet op onze site vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Carnaval is een logisch evenement voor deze twee, maar veel meer is mogelijk

Breng uw evenement tot leven met de opzwepende energie en glamour van onze Samba dames. Ze zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol dans, muziek en opwinding die uw gasten nog lang zullen bijblijven.

Boeken of een optie plaatsen voor Samba Dames?

Voor meer informatie over Samba Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Samba Dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 760 mensen

Specificaties van Samba Dames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Samba Dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Samba Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.