Steltloop act - Red Roses

Steltloop act - Red Roses boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Red Roses.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw evenement onvergetelijk met de betoverende aanwezigheid van de Red Roses! Jaarlijks zijn wij een graag geziene gast op diverse voorjaarsevenementen, openingen, festivals en speciale feestdagen zoals Valentijn en Moederdag. En nu kunnen wij ook schitteren op uw evenement!

Prachtige steltlopers in Rozenkostuum op jouw evenement

Onze steltlopers zijn ware blikvangers, torenend hoog boven het publiek uit. Ze stralen altijd vrolijkheid uit en maken graag een gezellig praatje met uw gasten. Met hun kleurrijke kostuums en charmante persoonlijkheid voegen ze een extra vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Of u nu een bedrijfsevenement, een diploma-uitreiking, een borrel, een festival, een winkelcentrumopening of een ander type evenement organiseert, de Red Roses zijn de perfecte toevoeging om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen bijvoorbeeld gasten verwelkomen bij de entree, het publiek vermaken of een levendige sfeer creëren tussen het feestgedruis.

Perfecte act voor Valentijn of moederdag

Onze flexibele mogelijkheden stellen u in staat om de act volledig af te stemmen op uw wensen. Of u nu twee of meer spelers nodig heeft, of als u wilt dat ze iets uitdelen, we passen ons graag aan uw behoeften aan. Bovendien is het altijd mogelijk om een ander thema te bespreken, zodat de Red Roses perfect aansluiten bij de sfeer van uw evenement.

Laat de Red Roses uw gasten betoveren en zorg voor een onvergetelijke ervaring die nog lang in hun herinnering zal blijven.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Red Roses?

Voor meer informatie over Steltloop act - Red Roses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Red Roses

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1072 mensen

Specificaties van Steltloop act - Red Roses

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Red Roses

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Red Roses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.