Zoete Dames

Zoete Dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zoete Dames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een zoete verleiding met onze Zoete Dames! Deze heerlijke act is perfect voor zomerse dagen, Valentijn, Moederdag en verschillende evenementen en festivals. Met hun veelzijdigheid zijn ze in staat om verschillende taken uit te voeren, zoals het uitdelen van lekkernijen, het maken van polaroid foto's en zelfs het uitdelen van champagne.

Deze dames zijn erg veelzijdig in te zetten

Onze Zoete Dames zijn ware experts in het verspreiden van zoete verwennerij en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Met hun charmante uitstraling en vriendelijke glimlach brengen ze een vleugje zoetheid en verfijning op uw evenement.

De uitvoering van deze act is flexibel en kan worden aangepast aan uw wensen. Onze standaard bezetting bestaat uit 2 spelers, maar dit kan naar wens worden uitgebreid. Bovendien is het mogelijk om deze act te combineren met andere acts, om zo een unieke en op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect aansluit bij uw thema en evenement.Als uw gewenste thema niet terug te vinden is op onze website, geen zorgen! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, zodat we samen kunnen werken aan een fantastische en zoete beleving voor uw gasten.

Polaroid foto's maken, lekkers uitdelen, verwelkoming, het kan allemaal

Kortom, met onze Zoete Dames bent u verzekerd van een veelzijdige en smakelijke act die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Laat uw gasten genieten van de zoete verleiding en creëer een onvergetelijke ervaring vol zoete herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw evenement omtoveren tot een feest van zoete verwennerij!

Prijzen varieren lichtelijk per mogelijkheid

Boeken of een optie plaatsen voor Zoete Dames?

Voor meer informatie over Zoete Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zoete Dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 939 mensen

Specificaties van Zoete Dames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zoete Dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zoete Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.