Snoepmeisjes

Snoepmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snoepmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een zoete sensatie met onze Snoepmeisjes! Dit mierzoete entertainment van hoge kwaliteit laat niemand onberoerd. Van jong tot oud, zodra ons Snoepmeisje voorbij komt, begint iedereen te watertanden. De heerlijke geur van snoep en de kleurrijke uitstraling maken deze act onweerstaanbaar.

Deze dames delen heerlijke snoepjes uit, daar wordt iedereen blij van

Onze Snoepmeisjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Ze zijn gespecialiseerd in het uitdelen van lekkernijen en zoete traktaties aan uw gasten. Of het nu gaat om snoepjes, chocolade, ijsjes of andere zoetigheden, onze Snoepmeisjes hebben altijd iets lekkers in petto om uw evenement extra zoet te maken.

De uitvoering van deze act is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen en nog veel meer. Met hun unieke uitstraling tillen onze Snoepmeisjes uw evenement naar een hoger niveau. Ze kunnen worden ingezet bij de entree als gastvrouw, als ontvangst van de gasten of mobiel tussen het feestgedruis om iedereen te verrassen met hun zoete lekkernijen.

De Snoepmeisjes maken van ieder evenement een smakelijk festijn

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We kunnen één of meerdere spelers beschikbaar stellen, afhankelijk van de grootte van uw evenement. Bovendien zijn onze Snoepmeisjes veelzijdig en kunnen ze in verschillende thema's en kostuums worden uitgevoerd, zodat ze perfect aansluiten bij de sfeer van uw evenement. Als u dat wenst, kunnen we zelfs de hapjes en drankjes verzorgen of uw eigen producten uitdelen.

Kortom, met onze Snoepmeisjes bent u verzekerd van een zoete en onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Laat ons uw evenement transformeren tot een smakelijk festijn en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om uw zoetste dromen werkelijkheid te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Snoepmeisjes?

Voor meer informatie over Snoepmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Snoepmeisjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1311 mensen

Specificaties van Snoepmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Snoepmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snoepmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.