The Red Showgirls

The Red Showgirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Red Showgirls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed de wereld van glamour en entertainment met onze Showgirls in het rood! Deze adembenemende dames zijn de perfecte toevoeging aan diverse evenementen, waaronder dansevenementen, optochten en festivals. Met hun opvallende en verleidelijke uitstraling weten ze direct de juiste sfeer te creëren en uw gasten te betoveren.

Met hun prachtige rode veren stelen zij de show op jouw evenement

Onze Showgirls in het rood zijn een lust voor het oog. Ze stralen elegantie, charme en zelfverzekerdheid uit, en laten elke stap en beweging met finesse zien. Hun prachtige kostuums en glamoureuze make-up maken hen tot ware blikvangers die de aandacht van het publiek trekken.

De uitvoering van deze act wordt verzorgd door ons team van getalenteerde dames en/of heren. Onze standaard bezetting bestaat uit 2 artiesten, maar indien gewenst kunnen we de groep uitbreiden. Bovendien is het mogelijk om deze act te combineren met andere acts om een nog indrukwekkender optreden neer te zetten. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en thema's, dus als u geen passend thema heeft gevonden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze showgirls zijn erg charmant en verwelkomen je graag

Of het nu gaat om een sprankelende dansshow, een kleurrijke optocht of een bruisend festival, onze Showgirls in het rood voegen een vleugje glamour toe aan uw evenement. Ze laten het publiek versteld staan met hun professionele optreden en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Dus, kies voor de pracht en praal van onze Showgirls in het rood en laat uw evenement schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen met deze betoverende act.

Boeken of een optie plaatsen voor The Red Showgirls?

Voor meer informatie over The Red Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Red Showgirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1688 mensen

Specificaties van The Red Showgirls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Red Showgirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Red Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.