Roller Candygirls

Roller Candygirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roller Candygirls.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor actie en snelheid met onze Roller Candygirls! Op hun rolschaatsen zoeven ze voorbij, een ware blikvanger op elk evenement. Deze act kan worden uitgevoerd in verschillende vormen en thema's, waardoor ze perfect aansluiten bij de sfeer van jouw evenement.

Op Rollerskates zoefen zij voorbij, en delen ze snoep uit

De Roller Candygirls brengen energie en dynamiek met zich mee. Met hun soepele bewegingen en kleurrijke kostuums weten ze de aandacht van het publiek te trekken. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra of openingen, met onze unieke uitstraling tillen ze jouw evenement naar een hoger niveau. Deze thematische act kan op verschillende manieren worden ingezet. Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten bij de entree, het uitdelen van lekkernijen of gewoon het creëren van een levendige sfeer tussen het feestgedruis, de Roller Candygirls passen zich flexibel aan jouw wensen aan.

Iedereen wordt blij van een lekker snoepspekje, al helemaal als je ze krijgt van deze leuke act

Onze standaard bezetting bestaat uit 2 of meer spelers, afhankelijk van de grootte van het evenement en jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de Roller Candygirls iets te laten uitdelen, zoals snoepjes of kleine cadeautjes, om zo een extra element van plezier toe te voegen aan jouw evenement. Is het thema van jouw evenement anders dan wat we aanbieden? Geen probleem! We denken graag met je mee en passen de act aan om perfect aan te sluiten bij jouw gewenste thema.

Dus, laat je publiek versteld staan en geniet van de dynamiek en snelheid van onze Roller Candygirls. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deze levendige act toe te voegen aan jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Roller Candygirls?

Voor meer informatie over Roller Candygirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roller Candygirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1207 mensen

Specificaties van Roller Candygirls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Roller Candygirls

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Mood4Food

  • Door: Kayleigh Havekes
  • Locatie: Rotterdam
  • Datum:

Leuke meiden, enthousiast

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Roller Candygirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roller Candygirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.