Vlinderdames

Vlinderdames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vlinderdames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat de schoonheid van de zomer tot leven komen met onze Vlinderdames! Gehuld in prachtige bloemenjurken en met kleurrijke vleugels, zijn deze professionele gastvrouwen een ware eyecatcher op jouw evenement.

De vlinderdames stralen vrolijkheid en kleur uit op jouw evenement

De Vlinderdames stralen vrolijkheid en zomerse sfeer uit. Met hun felle kleuren en mooie bloemen zijn ze een lust voor het oog en brengen ze een betoverende ambiance met zich mee. Ze kunnen ingezet worden om gasten te verwelkomen, iets mee te geven of simpelweg om het feestelijke gevoel te versterken. Deze act is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra en openingen. Of je nu een zomerfeest organiseert of gewoon een vrolijke noot wilt toevoegen aan je evenement, onze Vlinderdames zorgen voor een unieke uitstraling en een feestelijke sfeer.

De flexibele mogelijkheden van de Vlinderdames maken het gemakkelijk om ze in te passen in jouw evenement. Of je nu één of meerdere spelers nodig hebt, wij passen de act aan op basis van jouw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen we de Vlinderdames ook in verschillende thema's en kostuums laten optreden, zodat ze perfect passen bij het thema van jouw evenement.

Veelzeidig: Laat ze iets uitdelen, mensen verwelkomen of gewoon gezellig rondlopen

Of het nu gaat om de ontvangst van gasten, het uitdelen van traktaties of gewoon het creëren van een feestelijke sfeer, onze Vlinderdames zijn veelzijdig en zorgen voor een onvergetelijke beleving voor jouw gasten.

Til jouw evenement naar een hoger niveau met onze unieke uitstraling van de Vlinderdames. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deze betoverende act toe te voegen aan jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Vlinderdames?

Voor meer informatie over Vlinderdames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vlinderdames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 930 mensen

Specificaties van Vlinderdames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Vlinderdames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vlinderdames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.