Liefde op Stelten

Liefde op Stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Liefde op Stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je Valentijnsdag of een ander evenement rondom de liefde extra bijzonder met onze Steltloper Valentijn! Deze steltloper is een expert als het gaat om het vieren van de liefde en zal een schitterende eyecatcher zijn op jouw evenement. Van ver af zal hij een verliefd koppel zien naderen en hen op gepaste wijze verwelkomen.

De Liefde wordt letterlijk op stelten gezet door deze twee

Onze Steltloper Valentijn is niet alleen een visueel spektakel, maar kan ook interactie aangaan met het publiek. Hij kan bijvoorbeeld iets uitdelen, gasten verwelkomen of zelfs een romantisch gedicht voordragen. Hij voegt een vleugje liefde en magie toe aan je evenement en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deze act is geschikt voor allerlei gelegenheden, van bedrijfsevenementen en borrels tot festivals, winkelcentra en openingen. Of je nu een romantisch Valentijnsfeest organiseert of gewoon de liefde wilt vieren, onze Steltloper Valentijn zorgt voor een unieke uitstraling en een bijzondere sfeer.

De flexibele mogelijkheden van onze Steltloper Valentijn maken het gemakkelijk om hem in te passen in jouw evenement. Hij kan bijvoorbeeld bij de entree staan om gasten te verwelkomen en ze meteen in de juiste stemming te brengen. Ook kan hij mobiel tussen het feestgedruis bewegen, waardoor hij een verrassend element toevoegt aan de beleving van je gasten.

Liefdadigheid is deze steltlopers hun hoofddoel, boek ze nu voor jouw evenement

Naast Valentijnsthema is het ook mogelijk om de steltloper in een ander thema te laten optreden. Denk bijvoorbeeld aan een thema dat past bij jouw specifieke evenement of bedrijf. We denken graag met je mee en passen de act aan jouw wensen aan.

Maak van je evenement een liefdevolle en magische ervaring met onze Steltloper Valentijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om deze unieke act toe te voegen aan jouw evenement. Spread the love!

Boeken of een optie plaatsen voor Liefde op Stelten?

Voor meer informatie over Liefde op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Liefde op Stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1051 mensen

Specificaties van Liefde op Stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Liefde op Stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Liefde op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.