Levende Rode Loper

Levende Rode Loper boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levende Rode Loper.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je evenement extra speciaal met de Levende Rode Loper! Deze unieke act is een echte blikvanger die je gasten een warm welkom biedt. De loper transformeert langzaam in een schitterende jurk, gedragen door een elegante dame. Het is een spectaculair en hoogwaardig entertainment dat je evenement naar een hoger niveau tilt.

Een levende Rode loper, dit heeft jouw publiek nog nooit gezien. 

De Levende Rode Loper is geschikt voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra, openingen of andere bijzondere gelegenheden. Deze act zorgt voor een onvergetelijke ervaring en voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid. De dame in de schitterende jurk staat op een verhoging, waardoor ze een ware eyecatcher wordt. Haar aanwezigheid trekt onmiddellijk de aandacht en creëert een bijzondere sfeer. Ze straalt elegantie en stijl uit en verwelkomt je gasten op een unieke en bijzondere manier.

De Levende Rode Loper kan op verschillende manieren worden ingezet. Het is perfect voor bij de entree, waar het de gasten een warm welkom geeft en een feestelijke sfeer creëert. De elegante dame op de verhoging maakt indruk en laat een blijvende indruk achter. Daarnaast kan de Levende Rode Loper ook dienen als ontvangstact. De dame kan de gasten persoonlijk verwelkomen en begeleiden naar de juiste plek op het evenement. Ze straalt vriendelijkheid en gastvrijheid uit en zorgt ervoor dat je gasten zich direct op hun gemak voelen.

De levende rode loper geeft het gevoel van luxe bij jouw evenement

De Levende Rode Loper is slechts een van de vele thematische acts die we aanbieden. We hebben een breed scala aan acts die in verschillende vormen kunnen worden ingezet, afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een ontvangstact, een podiumact of een combinatie van verschillende acts, wij kunnen het voor je regelen.

Kies voor hoogwaardig vermaak en voeg een vleugje glamour toe aan je evenement met de Levende Rode Loper. Laat je gasten betoveren door de schitterende jurk en de elegante dame die hen verwelkomt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van deze unieke act!

Boeken of een optie plaatsen voor Levende Rode Loper?

Voor meer informatie over Levende Rode Loper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levende Rode Loper

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere (Bedrijfs)Feesten Feestavonden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1375 mensen

Specificaties van Levende Rode Loper

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levende Rode Loper

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levende Rode Loper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.