Laced Ladies

Laced Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Laced Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je evenement extra bijzonder met de betoverende Laced Ladies! Deze mysterieuze verschijningen zijn perfect in te zetten voor verschillende doeleinden, zoals ontvangstacts, de opening van een evenement en nog veel meer. Met hun interessante kostuums, futuristische mode en witte bloemen zorgen ze voor een unieke en intrigerende sfeer.

De Laced Ladies stralen pracht uit maar zijn eveneens mysterieus

De Laced Ladies zijn gekleed in prachtige en gedetailleerde kostuums die een mix van elegantie en moderniteit uitstralen. Ze zijn gehuld in kanten en geborduurde stoffen die hen een mysterieus en fascinerend uiterlijk geven. De futuristische elementen in hun kleding weerspiegelen de verbeelding en innovatie van de moderne tijd.De witte bloemen die ze bij zich dragen voegen een vleugje frisheid en puurheid toe aan hun verschijning. Ze creëren een harmonieus contrast met de details van hun kostuums en symboliseren zuiverheid en schoonheid.

De Laced Ladies zijn niet alleen visueel betoverend, maar ze zijn ook zeer veelzijdig in hun uitvoering. Ze kunnen worden ingezet als ontvangstacts, waarbij ze gasten hartelijk verwelkomen en hen een warm gevoel van welkom geven. Ze kunnen ook dienen als de perfecte openingsact, waarbij ze een mysterieuze en intrigerende sfeer creëren die de aandacht van het publiek trekt en hen nieuwsgierig maakt naar wat er nog komen gaat.

Veelzijdig in te zetten, voor bijna ieder evenement

Daarnaast kunnen de Laced Ladies worden gecombineerd met andere acts om een nog meer dynamische en boeiende ervaring te creëren. Of je nu op zoek bent naar een combinatie met muzikanten, dansers of andere performers, de mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen worden afgestemd op jouw specifieke thema en wensen.Als je thema niet terug te vinden is op onze website, geen zorgen! We denken graag met je mee en passen ons aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren aan. Onze creatieve team staat klaar om samen met jou een uniek concept te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw evenement.

Dus, als je op zoek bent naar een bijzondere en mysterieuze toevoeging aan jouw evenement, kies dan voor de Laced Ladies. Laat je betoveren door hun elegante verschijning, futuristische mode en witte bloemen, en creëer een onvergetelijke ervaring voor jezelf en je gasten. Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van de Laced Ladies!

Boeken of een optie plaatsen voor Laced Ladies?

Voor meer informatie over Laced Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Laced Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 934 mensen

Specificaties van Laced Ladies

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Laced Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Laced Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.